Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u srpnju donosi deset vrijednih naslova i zanimljivih preporuka za čitatelje.

Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u srpnju smjestila se knjiga "Anđeli" Ivana Pavla II. koja donosi odgovore na pitanja tko su, kako djeluju i zašto su važni.

Slijedi roman "Biser u pijesku" Tesse Afshar čiji je glavni lik Rahaba, a ovaj uzbudljivi roman progovara i o tome može li kanaanska bludnica, čiji se život sastoji u tome da bude poželjna muškarcima, biti prikladna žena jednomu od izraelskih vođa.

Na trećem je mjestu novi, VI. svezak Carvajalovih meditacija pod nazivom "Razgovarati s Bogom", koji vodi čitatelja kroz tjedne XIII.–XVIII. liturgijskoga vremena kroz godinu, a čije su meditacije poticaj u vjerničkome hodu i napredovanju u duhovnome životu.

Na četvrtom mjestu smjestila se knjiga "Kako biti intelektualac" u kojoj A. D. Sertillanges, jedan od najvećih umova svojega vremena, daje temeljne uvide o intelektualnomu životnom pozivu kroz praktične savjete o metodi čitanja, tehnikama pamćenja i pisanja i brojnim drugim vještinama koje pomažu u razvoju i djelovanju istinskoga intelektualca.

Slijedi "Krunica s razmatranjima pape Franje", poticajna knjiga s meditacijama pape Franje koja pomaže čitatelju da na dubok način proživi molitvu krunice.

Na šestom je mjestu knjiga "Papa Franjo - Ova ekonomija ubija" Giacomoa Galeazzija i Andree Torniellija koja donosi pregled Franjina učenja o odnosu između ekonomije i evanđelja, a sadrži i intervjue s dva ugledna ekonomska stručnjaka te ekskluzivni intervju s papom Franjom o kapitalizmu i socijalnoj pravednosti.

Slijedi je knjiga "Razlozi za vjerovanje" obraćenika na katolicizam Scotta Hahna u kojoj progovara o tome kako razumjeti, objasniti i braniti katoličku vjeru.

Na osmom mjestu smjestilo se novo izdanje knjige "Pravovjerje", Chestertonova bezvremenoga klasika u kojem autor s jedinstvenom uvjerljivošću i neodoljivim šarmom predstavlja razloge za vjerovanje: razumske, logične i osobne te na uzbudljiv način opisuje zašto je on osobno započeo vjerovati i kako je prešao put od nevjernika i agnostika do kršćanina istodobno opisuje i svu ljepotu, veličinu i dramatičnost vjere.

Na devetom mjestu smjestila se zanimljiva knjiga autorice Gudrun Kugler "Kako pronaći ljubav svoga života" u kojoj autorica na iskren, prijateljski i duhovit način govori o ljubavi, prijateljstvu, vezi i sretnu i ispunjenu životu, govoreći o najčešćim zabludama i pogrješkama koje onemogućuju pronaći pravu osobu za brak, a na desetom mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u srpnju smjestila se knjiga Roberta Barrona "Katolicizam", koja osvjetljava iznimnu duhovnu, kulturnu i znanstvenu baštinu katolicizma.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Molitva na početku došašća
29. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.