Sadržaj s oznakom: Verbum

Talijan Francesco Vaiasusa donosi svoje dramatično svjedočanstvo o opsjednuću vragom u knjizi. Na temu opsjednuća zlim duhovima postoji brojna literatura u kršćanskom svijetu, kao i velik broj knjiga koje su pisali sami egzorcisti, s njihovim autentičnim svjedočanstvima.

Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u listopadu donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje. 

U prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu na konferenciji za medije u četvrtak 27. listopada predstavljena je knjiga "Umijeće življenja. Svakodnevnica u ljepoti" o. Marka Ivana Rupnika, a knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

"Razgovor o nadi" knjiga je koja odgovara na izazove vremena, prije svega na aktualnu krizu nade i veliku potragu za smislom života.

Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama

Objavljeno u Kultura | 29.9.2016.

Knjiga "99 molitava za djecu"

Na konferenciji za medije u prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak 29. rujna predstavljena je knjiga

Na konferenciji za medije u prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 15. rujna predstavljena su dva nova sveska iz niza "Razgovarati s Bogom" Francisca Fernandez-Carvajala, a knjige su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u kolovozu donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje.

Na konferenciji za medije u prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 1. rujna predstavljena je knjiga u stripu

Nakladna kuća Verbum zajedno s nekolicinom drugih svjetskih izdavača u rujnu će objaviti knjigu "Posljednji razgovori" pape emeritusa Benedikta XVI.

Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u prvoj polovini kolovoza donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje.

U utorak 26. srpnja 2016., tijekom Svjetskog dana mladih u Krakovu, održana je svjetska premijera i predstavljanje dugo očekivanoga novog izdanja

Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama

Pitam se: nije li takozvana rodna teorija izraz frustracije i rezignacije koja ima za cilj izbrisati seksualnu razliku jer se ne zna s njom suočiti? U opasnosti smo da napravimo korak unatrag. Uklanjanje razlike, naime, problem je, nije rješenje. papa Franjo

Na konferenciji za medije u prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 16. lipnja

Izdavački niz HOSANA, koji donosi popularne knjižice molitava i pobožnosti za najširu publiku a koje su postale omiljene čitateljima svih generacija, sada je bogatiji za šest novih izdanja.

Stranica 1 od 6