Tako je teško oprostiti! U ovom vremenu kad se svi trudimo preživjeti ovdje na zemlji, zaboravljamo kako bi se zapravo trebali više brinuti o tome kako preživjeti za vječnost!

Dok smo izolirani radi epidemioloških mjera, ne uviđamo koliko smo radi neopraštanja izolirani u našem srcu od toliko ljudi, najčešće naših najbližih!

Karl Menninger, čuveni psihijatar, jednom je rekao da kada bi mogao uvjeriti svoje pacijente, u psihijatrijskim ustanovama, da su im njihovi grijesi oprošteni, 75% njih bi moglo narednog dana napustiti bolnicu.

Pomirenje s Bogom i ljudima. To je i put ozdravljenja naše duhovne duše. Temeljni uzrok svih naših izranjenosti je otpad, prekid komunikacije s Bogom. Jer Bog je izvor našeg života. Bog je apsolutna ljubav. Prekid s Bogom je ulazak u prekid s ljudima i ulazak u vlastiti kaos.

U emisiji ćete čuti kako oprašta otac ubojici svoje kćeri i kako opraštaju neke majke svojim progoniteljima i ubojicama.

Sve to i još puno više poslušajte u predavanju koje je fra Mario imao na svojoj duhovnoj obnovi na Kočerinu, a koje je pripremio za izdanje svoje emisije 'Agape' u petak 23. travnja u 20,30 sati na Radiopostaji Mir Međugorje. Emisiju poslušajte u nastavku:

Zanima te i ovo?
Isusova svećenička molitva
16. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.