Sadržaj s oznakom: Emisija Agape

Gost emisije AGAPE u petak 6. svibnja bio je vlč. Siniša PAUŠIĆ, koji je od kolovoza 2017. župnik župe sv. Martina u Podravskim Podgajcima. 

Gošća emisije Agape, koju svakog petka uređuje i vodi fra Mario Knezović, bila je ovaj put gospođa MARIJA JURKOVIĆ iz Ljubuškog. Ona je teolog i hagioasistent, članica Zajednice „Molitva i Riječ“.

U zadnjoj emisiji AGAPE, fra Maria Knezovića, gostovao je mons. Želimir Puljić. U ležernom i spontanom razgovoru s urednikom emisije, nadbiskup Želimir otkriva kako je postao biskup!

U emisiji Agape u petak 8. travnja 2022. gostovao je Milan Stančić. Rođen je u Sarajevu 23. 11. 1978. godine. Školovao se za industrijskog mehaničara, vozača instruktora i socijalnog radnika. Jedan je od urednika portala za književnost Doznajemo.com – Knjiga. I autor je dokumentarnog filma Balkanski folklor i anarhizam, te tekstova i muzike benda Lučka Uprava.

U emisiji Agape od petka 18. 3. 2022. emitiran je dio predavanja koje je RAJKO BUNDALO održao na duhovnoj obnovi koja je ovaj tjedan bila u župi Kočerin.

U emisiji AGAPE, fra Mario Knezović donosi predavanje „Je li ugrožena muškost. Muškarac u Crkvi i društvu“ koje je u velikoj župnoj dvorani u Kočerinu održao pater Ike Mandurić.

U emisiji AGAPE, u petak 25. veljače 2022. gost uredniku emisije fra Mariju Knezoviću bio je MATE JURJEVIĆ. Dolazi iz mjesta Polače kod Biograda. On je muškarac koji je zagledan u Gospu. To je zato jer je njegovo obraćenje došlo preko Gospe u Međugorju. A gdje je Gospa tu je i Isus i onda Mate nema straha!

Slušatelji koji su odlučili provesti svoje vrijeme uz emisiju AGAPE u petak, 11. veljače 2022. imali su priliku poslušati životnu priču i svjedočanstvo hercegovačkog franjevca fra Ante Kelave iz Vojkovića, župa Roško Polje, koji trenutno služi u franjevačkom samostanu u Mostaru.

U radijskom zajedništvu ovotjedne emisije AGAPE od petka 4. veljače 2022., sudjelovao je profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu dr. fra Ante Vučković. Bilo je to njegovo predavanje „Brak i obitelj u izazovima suvremenoga svijeta“ koje je 19. siječnja održao u crkvi na Kočerinu u sklopu započinjanja obilježavanja 150 obljetnice te župe.

U emisiji AGAPE, urednika i voditelja fra Maria Knezovića, u petak 28. siječnja 2022. gostovao je psih. NEMANJA BORČIĆ iz grada Pirota u Srbiji. Nemanja je obiteljski čovjek, bavi se psihologijom, ali kako je i čovjek od vjere i dobar poznavalac Božje Riječi, trudi se svoju vjeru utkati i u svoj posao i u svoj život jer je svjestan kako je sva bit čovjekovog života naučiti živjeti s Bogom i ozdraviti od izvora svake bolesti – a to je grijeh.

U emisiji „AGAPE“ u petak 21. siječnja 2022. gostovao je mag. psih. KRISTIJAN KRALJEVIĆ iz Širokog Brijega, uz javljanje Bernarda Dujmovića - Bekija. Tema emisije bila je „BUDI MUŠKO moli, bori se za obitelj i vrednote!“

Emisija Agape urednika i voditelja fra Maria Knezovića od petka 14. siječnja 2022. imala je poseban format. Naime, oblikovana je u formi razgovora između slovenskog voditelja Frenka Mužeka i fra Marija Knezovića za slovensku katoličku televiziju Exodus i za emisiju Agape na Radiopostaji Mir Međugorje.

U emisiji AGAPE urednika i voditelja fra Maria Knezovića kojom je otvorio sezonu emisija 2022. godine u petak 7. 1.; gostovao je Dalibor Jozić, poduzetnik iz Sesveta pokraj Zagreba.

Emisija Agape, urednika i voditelja fra Maria Knezovića, u petak 17. prosinca, bila je posvećena nedavno preminulom franjevcu fra Nikoli Spuževiću (67).

Žustra, argumentirana, vjerom prožeta, hrabrošću ispunjena redovnica dr. s. Kata Amabilis Jurić je bila gošća emisije Agape u petak 10. 12. 2021.; koju je kao i svakog petka na Radiopostaji Mir Međugorje u 20,30 sati vodio fra Mario Knezović.

Uzdignimo se iz ponora, tužnih vijesti, jalovih rasprava, osuda, prijetnji. U emisiji Agape od petka 26. studenog 2021., fra Mario Knezović ponudio je nešto što će nas u ovom izazovnome razdoblju obradovati, unijeti radost u srce i dušu.

Stranica 1 od 15