Pater Ike Mandurić najavio novu inicijativu ovu subotu za vrijeme istovremene krunice Hrvata svega svijeta

Krunica će se moliti s početkom u 14 sati, po hrvatskom vremenu, za suzbijanje pandemije koronavirusa, za obnovu Zagreba, za svoj raseljeni narod te za obnovu naše vjere, u subotu, 27. lipnja. Tada će se više moći doznati kako se priključiti Molitvenoj mreži Hrvata svega svijeta.

Detaljnije informacije o krunici potražite na Facebook stranici OVDJE

Status patra Ike prenosimo u cijelosti:

PRVI PUT NAJAVLJUJEMO!

Dragi svijete! Osnivamo Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta!!! To ćemo učiniti ove subote, za vrijeme Istovremene krunice Hrvata svega svijeta, nakon čega ćemo joj svi moći pristupiti. Cilj ove mreže je stvoriti uvjete za što sveprisutniju i što sveumreženiju molitvu Hrvata diljem svijeta, kako bismo još ujedinjenije, ustrajnije i sve angažiranije molili za našu Domovinu i sve potrebe našega naroda. Ovosubotnju krunicu će predmoliti svi dosadašnji predmolitelji koji budu mogli i tim koji je koordinirao ovom krunicom svo ovo vrijeme.

Otvorimo svoja srca Božjoj ljubavi. Oraspoložimo se za sve milosti koje Bog pripravlja. O programu, ustroju i načinu funkcioniranja Molitvene mreže obavještavat ćemo vas ovih dana.
Vidimo se ove subote! Volimo vas!

Zanima te i ovo?
Iz 'Marijinih obroka' poručuju: : Trenutačna humanitarna kriza u Etiopiji triput je snažnija od gladi 1980-ih
21. April 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.