Sadržaj s oznakom: Pater Ike Mandurić

Poznati isusovački svećenik pater Ivana Ike Mandurić na svom je profilu objavio kako je laž da su kadeti Policijske akademije “Josip Jović” u Zagrebu igrali “Užičko kolo”. Nisu, narode moj dragi, piše pater Ike čiji nastavak objave prenosimo u cijelosti:

Pater Ivan Ike Mandurić izrazio je nezadovoljstvo izbornim rezultatima u Zagrebu, gdje je su Tomislav Tomašević i platforma Možemo uvjerljivo pobijedili.

Pater Ike Mandurić na svom je FB profilu objavio dirljiv status koji je posvetio prijateljstvu poručivši da se javimo prijateljima koji to stvarno i jesu

Što nas je snašlo? Gdje je izlaz?

Pater Ike Mandurić najavio novu inicijativu ovu subotu za vrijeme istovremene krunice Hrvata svega svijeta

"Taj „baja“ koji određuje ženi o njezinoj trudnoći se malo bolje skrio, pa sve feministice ovih dana pokazuju srednjak pogrešnom „baji“, dok onaj nasilni i dalje smije po svome. Sve su fulale", napisao je pater Ike Mandurić u svom Facebook statusu.

MOLIMO ZA: Obnovu Zagreba, Suzbijanje pandemije Coronavirusa, Za naš raseljeni narod, Za obnovu vjere hrvatskoga naroda.

Razglasite molim vas ovaj događaj. Uključimo se u molitvu pred svemogućim Bogom po zagovoru naše Gospe kraljice Hrvata, napisao je pater Ike Manduric u svom pozivu putem društvene mreže Facebook svim Hrvatima svijeta.

Nakon dugo vremena oglasio se pater Ike Mandurić na Facebooku i poslao snažnu poruku svojoj braći svećenicima ali i svim mladima. Poruku prenosimo u cijelosti:

Objavljeno u Kolumne | 18.9.2019.

Kome smeta vjera katolika?

Naravno da je pripadnicima jedne vjere neprihvatljivo ono što drugi vjeruju Jer oni vjeruju nešto drugo.

U Međugorju je u nedjelju 15. rujna 2019. proslavljen blagdan Uzvišenja križa Kristova koji se u međugorskoj župi tradicionalno slavi prve nedjelje nakon blagdana Male Gospe.

U Međugorju je u nedjelju 15. rujna 2019. proslavljen blagdan Uzvišenja križa Kristova koji se u međugorskoj župi tradicionalno slavi prve nedjelje nakon blagdana Male Gospe.

"Vidio sam puno ljudi u svijetu, nedavno u Australiji, koji su ostvarili sve svoje snove.

'BERGOLIO ILI STEPINAC? – na čijoj ste strani? Ovako je započeo osvrt na društvenim mrežama pater Ivan Ike Mandurić na izjavu pape Franje o kanonizaciji Stepinca čiju objavu prenosimo u cijelosti:

Stranica 1 od 6