Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u lipnju donosi deset vrijednih naslova i zanimljivih preporuka za čitatelje.

Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u lipnju smjestila se knjiga "Anđeli" Ivana Pavla II. koja donosi odgovore na pitanja tko su, kako djeluju i zašto su važni.

Slijedi je "Krunica s razmatranjima pape Franje", poticajna knjiga s meditacijama pape Franje koja pomaže čitatelju da na dubok način proživi molitvu krunice, razmatrajući o ključnim događajima otajstva Isusova života, smrti i uskrsnuća u zajedništvu s Marijom, posrednicom svih milosti.

Na trećem je mjestu knjiga "Teologija tijela za nju/Teologija tijela za njega" Jasona Everta u kojem mladima približava ljepote i otajstvo ženstvenosti kao i snagu i poslanje muževnosti.

Slijedi je knjiga "Papa Franjo - Ova ekonomija ubija" Giacomoa Galeazzija i Andree Torniellija koja donosi pregled Franjina učenja o odnosu između ekonomije i evanđelja.

Na petom je mjestu novi, VI. svezak Carvajalovih meditacija pod nazivom "Razgovarati s Bogom", koji vodi kroz tjedne XIII.–XVIII. liturgijskoga vremena kroz godinu, a čije su meditacije poticaj u vjerničkome hodu i napredovanju u duhovnome životu.

Slijedi roman "Biser u pijesku" Tesse Afshar čiji je glavni lik Rahaba, a ovaj uzbudljivi roman progovara i o tome može li kanaanska bludnica, čiji se život sastoji u tome da bude poželjna muškarcima, biti prikladna žena jednomu od izraelskih vođa.

Na sedmom mjestu smjestila se zanimljiva knjiga autorice Gudrun Kugler "Kako pronaći ljubav svoga života" u kojoj autorica na iskren, prijateljski i duhovit način govori o ljubavi, prijateljstvu, vezi i sretnu i ispunjenu životu, govoreći o najčešćim zabludama i pogrješkama koje onemogućuju pronaći pravu osobu za brak.

Na osmom je mjestu knjiga "Razlozi za vjerovanje" obraćenika na katolicizam Scotta Hahna u kojoj progovara o tome kako razumjeti, objasniti i braniti katoličku vjeru.

Na devetom mjestu smjestila se knjiga Roberta Barrona "Katolicizam", koja osvjetljava iznimnu duhovnu, kulturnu i znanstvenu baštinu katolicizma.

Na desetom mjestu top ljestvice najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u lipnju smjestila se knjiga "Duhovni boj" Lorenza Scupolija, poznati duhovni klasik koji poučava o strategiji postizavanja duhovne savršenosti.

Ako želite saznati koji su još noviteti u Verbumu, kliknite OVDJE

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Molitva na početku došašća
29. November 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.