U subotu 25. studenog 2017. Radiopostaja Mir – Međugorje svečano će proslaviti 20 godina svog djelovanja.

Koncert zbora IZVOR iz Zagreba kao i drugi bogati sadržaji obilježavanja ove godišnjice, započet će u 19,30 sati u žutoj dvorani Ivana Pavla II. Cijeloga dana na radiovalovima bit će slavljenički program obogaćen različitim nagradnim igrama.

Od onog 25. studenog 1997. kada je Mir - Međugorje započelo svoje emitiranje iz podruma stare Radiopostaje na frekvenciji od 106,3 koja je pokrivala 800m Međugorja s riječima: „Hvaljen Isus i Marija, dragi slušatelji!“ i dan danas ova postaja nastoji donijeti Isusa i Mariju u mnogobrojne domove u zemlji i inozemstvu, pomoću radio valova, interneta, odašiljača i satelita, web stranice i vlastite CD produkcije.

Od početka okosnica programa je bila izravni prijenos večernjeg molitvenog program iz crkve sv. Jakova u Međugorju, a tako ostaje i danas, iako je sada 24 satni program obogaćen emisijama vjerskog, kulturnog, informativnog i zabavnog karaktera. Za mnoge domove, mnoge stare, nemoćne i bolesne – slušanje molitava i svete Mise iz Međugorja predstavlja nenadoknadivu duhovnu okrjepu. U moru radijskog smeća i ispraznosti, važno je podržati kvalitetne sadržaje koje ova Radiopostaja uz pomoć svojih podupiratelja i prijatelja svakodnevno emitira na svojim frekvencijama Duha. Stoga pridružimo im se u slavlju našom molitvom i dolaskom.

Zanima te i ovo?
PAPA: Isus moli za mene. Čak i u najtežim trenucima
16. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.