„Gospe, hvala ti na svemu!“, napisao je na Facebooku hrvatski tenisač Ivan Dodig koji je u nedjelju s Filipom Polašekom osvojio Australian Open.

dodig-1.jpg

dodig-2.jpg

dodig-3.jpg

Ovom pobjedom Dodig ima ukupno pet trofeja, čime se ne može pohvaliti ni jedan drugi Hrvat.

Proslavljeni tenisač podrijetlom iz Međugorja na Brdo ukazanja popeo s s dvojicom braće Mladenom i Željko te sinom i nećakom. Dodig često svjedoči svoju vjeru koja mu je veliki oslonoc u sportskoj karijeri pa tako je i ovom prigodom vrativši se u rodni kraj nakon trijumfa u Australiji išao zahvalio Gospi.

Gospe hvala Ti na svemu! 🙏🏻 #medjugorje #peace #love

Objavljuje Ivan DodigUtorak, 23. veljače 2021.

Ovaj veliki uspjeh naš Međugorac proslavio je krikom oduševljenja, nakon čega se bacio na koljena i prekrižio gledajući u nebo. Pogledajte kako je izgledao ovaj veličanstveni trenutak

PLODOVI MEĐUGORJA

Prošle godine Dodig je postao ambasador Marijinih obroka, čime se pridružio međunarodnoj obitelji koja hrani više od 1,6 milijuna djece u najsiromašnijim zemljama. Marijini obroci plod su Međugorja.

„Ja sam tenisač, ponosni otac i suprug. Podupirući Marijine obroke, suosjećam sa svim onim roditeljima koji se bore kako bi prehranili svoju djecu i omogućili im da ostvare svoje potencijale. Želim podići razinu svijesti o ovoj predivnoj misiji te potaknuti druge kako bi se uključili i ponudili ovim obiteljima bolju budućnost.“

Zanima te i ovo?
Propovijed sv. Ivana Pavla II. u povodu proglašenja svetom svete Faustine Kowalske - 30. travnja 2000.
11. April 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.