Sadržaj s oznakom: Ivan Dodig

'Započeli smo u rodnom Međugorju i maštali o olimpijskom postolju'

Među brojnim hodočasnicima koji su pohodili Brdo Ukazanja na samu 40. Obljetnicu, nalazio se i poznati međugorski sportaš, tenisač IVAN DODIG.

„Gospe, hvala ti na svemu!“, napisao je na Facebooku hrvatski tenisač Ivan Dodig koji je u nedjelju s Filipom Polašekom osvojio Australian Open.

Suparnicima nisu pružili niti jednu break-loptu u meču, na svom servisu izgubili su svega pet poena.

Objavljeno u Ivan Dodig | 11.1.2018.

Banja Luka i biskupova crkva

Nakon punih pet zima put me opet odveo do Banja Luke, grada zanimljive prošlosti, nepredvidive klime i razornog potresa koji opominje generacije kako je prirodi ama baš sve moguće.

Objavljeno u Sport | 30.7.2017.

Dodig i Pavić osvojili Hamburg!

Ivan Dodig i Mate Pavić pobjednici su ATP turnira iz Serije 500 u Hamburgu! Hrvatski dvojac (nakon gotovo četiri godine ponovo zaigrao zajedno) je u svom trećem zajedničkom finalu napokon stigao do prvog naslova - u završnom su susretu bez većih problema svladali Urugvajca Pabla Cuevasa i Španjolca Marca Lopeza - 6:3, 6:4.

Marin, Ivan i Tomo uspješno odrađuju svoje finalne mečeve i na najbolji način zaključju tjedan iz snova!!

Ivan Dodig i Marcelo Melo slavili su danas protiv američko/kanadskog para Pospisil/Sock u finalu ATP turnira u Parizu rezultatom 2-6 6-3 10-5 i tako uzeli još jedan veliki naslov ove godine.

Marin Čilić je osvojio US Open, a kum Ivan Dodig Roland Garros u paru s Brazilcem Melom. Hrvatska je u devet mjeseci osvojila dva Grand Slama...

MEĐUGORJE – Udruga za promociju i razvoj geografije, kulture i turizma – Geocultur osnovana je u Međugorju od mladih ljudi, a okuplja stručnjake koji žele sudjelovati u unaprjeđenju Hercegovine kao kulturne i geografske cjeline, prvenstveno u turističke, ali i u obrazovne svrhe.