Tenis klub Međugorje: 3 titule stižu u Međugorje!!!

Marin, Ivan i Tomo uspješno odrađuju svoje finalne mečeve i na najbolji način zaključju tjedan iz snova!!

T.K. Međugorje je uvijek bio rasadnik teniskih talenata. Škola tenisa brojala je preko 150 članova i rekreativaca.

Međutim, prije godinu dana dolazi se na ideju otvaranja teniske akademije a upravo najveću potporu akademiji dali su Marin, Ivan i Tomo. Tako danas, projekat SportLand BA akademije, u sklopu T.K. Međugorje, čiji su tvorci braća spomentih igrača (Željko Dodig, Vinko Čilić i Josip Brkić) broji preko 20 igrača (juniori i profi level) koji predstavljaju akademiju na brojnim domaćim ali i inozemnim turnirima (većina njih igra i za reprezentacije svoje zemlje). Nadamo se da će njima ali i svim ostalim članovima, uspjesi trojice naših momaka dati dodatni vjetar u leđa da i oni sutra budu tako dobri ako ne i bolji!!!

Marin Čilić:
Fantastičan tjedan imao je Marin u Ohiu,igrao je tenis na tragu predstava s US Opena prije 2 godine i sve okrunio pobjedom u finalu protiv Andy-a Murray-a koji je bio u nizu od 22 pobjede.
Nakon ovog naslova, Marin dolazi do 9.mjesta na ATP ljestvici te 10.mjesta na Race ljestvici za završni Masters turnir u Londonu, samo 325 bodova od posljednjeg mjesta kojeg drzi Monfils.
Svaka čast majstoreee!!!

Ivan Dodig:
Nakon što su nedavno slavili na Masters turniru u Torontu, do novog velikog uspjeha Ivan Dodig i Marcelo Melo dolaze na Masters turniru u Cincinnatiju.
U nevjerojatno izjednačenom meču, bez ijednog breaka, Ivan i Marcelo dolaze do pobjede u Match tie-breaku kojeg dobijaju sa 10-6.
Bravo majstoreee!!!!

Tomislav Brkić:
Tomo je ovaj tjedan došao do 10. single futures titule. U finalnom meču je opravdao ulogu favorita protiv 4.nositelja, crnogorca Ljubomira Čelebića i na kraju slavio 6-4 6-2.

Bravo momci, ponosni smo!!!!!