Uzbuđeni smo predstaviti vam prvu stranu Mirjanine autobiografije od 378 strana, Moje će srce trijumfirati.

MOJE ĆE SRCE TRIJUMFIRATI

Uvod

Zovem se Mirjana. Doživljavam ukazanja Djevice Marije već više od 35 godina. Ne mogu to reći na izravniji način.

Razumijem da je teško zamisliti kako se nešto takvo događa u modernom dobu. Čuda su stvar prošlosti čak i nekim vjernicima. No, sumnjam da je itko bio više šokiran od mene kada je sve počelo. Nisam znala da se takve stvari mogu dogoditi, pogotovo u Međugorju u malom mjestu bivše Jugoslavije.

Trebali biste znati da su na meni obavili pretrage doktori i znanstvenici iz cijelog svijeta i svi se slažu oko jedne stvari: u potpunosti sam normalna. Imam to čak i napismeno.

Dakle, prije nego li dovedete u pitanje moje mentalno zdravlje, s osmjehom na licu ja vas jednostavno pitam: Imate li službeni dokument koji potvrđuje vaše mentalno zdravlje?

Nisam ovo napisala kako bih vas uvjerila da mi povjerujete. Ja sam samo glasnik i želja mi je podijeliti svoju priču u nadi da će donijeti neku utjehu u svijetu u kojem mir postaje sve rjeđi.

Reći da mi se život promijenio tog 24. lipnja 1981. jedva prenosi težinu onoga što se zbilo.

Do tog dana sam živjela pod čvrstom rukom komunizma i podnosila mnoge poteškoće koje idu zajedno s njim, ali najgora patnja je počela nakon što smo ja i još petero djece doživjeli nešto izvanredno.

Ono što smo vidjeli, u potpunosti je promijenilo nas, naše obitelji i milijune ljudi u cijelom svijetu, ali je također izazvalo i bijes komunističkog režima. Bojeći se da je moj iskaz prijetnja njihovoj vladavini, komunisti su me prozvali državnim neprijateljem kada mi je bilo tek 16 godina.

Možda su njihovi strahovi bili opravdani jer sam spoznala nešto mnogo veće od komunističke vlade – mnogo veće, zapravo, od bilo čega na Zemlji...

Spoznala sam Božju ljubav.

mirjana-soldo-autobiografija.jpg

Mirjanina autobiografija za sada je dostupna na engleskom jeziku,očekujemo je u dogledno vrijeme i na hrvatskom.

Zanima te i ovo?
Alan Hržica održao večer slavljenja u Šibeniku
05. August 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.