Sadržaj s oznakom: Mirjana Dragičević Soldo

Ove izjave nisu ovjerene papinim pečatom i potpisom, ali su nam prenešene preko svjedoka kojima se može vjerovati. Stoga ih, ipak, uvrštavamo u "Dokumente".

Kako je teško otvoriti vrata svoga srce zna to naša Majka, zna koliko je ranjeno iznutra i izbodeno grijehom naše nevjere, koliko je zatrovano lažima što ih obećava svijet i koliko u njemu ima tame koja je progutala sve one božanske misli i oskvrnula ljepotu osjećaja zbog kojih smo bili svjesni koliko nas Nebeski Otac treba i želi, ljubi i čuva za onaj zagrljaj koji prožima cijelo naše fizičko i duhovno biće.

Dana 2. kolovoza 1981, Djevica Marija je dopustila mještanima nazočnim na Ukazanju da ju mogu dodirnuti i objavila je zašto je došla. 2. kolovoz 1987.

Trostruki bljesak svjetlosti uobičajen je vanjski znak po kojemu vidioci prepoznaju dolazak nebeske Majke. Sve oko njih polako nestaje, a tada ugledaju nju, uvijek na oblačku. Evo Mirjanina opisa:

Kad sam s Gospom mislim da sam u raju jer kad te Ona gleda imaš osjećaj da te ona grli, da te ljubi, da si važan, da si voljen i ja mislim da je to osjećaj kakav bi trebao biti u raju.

Prema tvrdnjama vidjelaca, Gospa se svaki dan ukazuje uglavnom oko 18 sati, i ljeti i zimi, a u posebnim prigodama u neko drugo vrijeme.

VIDIOCI - PRIHVAĆANJE IZABRANJA, ODGOVORNOSTI I PATNJE

Vidjelica Mirjana Dragičević Soldo imala je svakodnevna ukazanja od 24. lipnja 1981. do 25. prosinca 1982. godine.

U Gospinoj poruci, koju je dala preko vidjelice Mirjane Dragičević Soldo (2.11.2014.), u jednom dijelu Gospa nam kaže:

Objavljeno u Kolumne | 22.2.2021.

Djeco moja, molite za pastire!

"Djeco moja molite za pastire, neka vaša usta budu uvijek zatvorena za svaku osudu, jer ne zaboravite, moj Sin ih je izabrao, i samo on ima pravo suditi!" (Gospina poruka preko Mirjane, 02. siječnja 2013.).

Na današnji dan, 6 studenog 1982., Mirjana je primila osmu tajnu zbog koje se bila jako uplašila kada je čula za nju.

Na današnji dan, 18. 3. 2020. dogodila se velika prekretnica za cijelo Međugorje, za svijet i za mnoge vjernike koji svakog drugog u mjesecu hodočaste podno Brda Ukazanja, na mjesto koje je poznato kao Plavi križ.

Draga djeco, moj Sin kao Bog je uvijek gledao iznad vremena. Ja kao njegova majka po njemu vidim u vremenu.

Video koji je jučer za vrijeme redovitog mjesečnog ukazanja Mirjani Dragičević Soldo 2. ožujka 2020. snimio netko od prisutnih hodočasnika vrlo slikovito opisuje koliko vidioci za vrijeme ukazanja "nisu svoji", odnosno kako su priključeni na neku drugu dimenziju.

Stranica 1 od 8