ROĐENDANSKO GOSPINO UKAZANJE VIDJELICI MIRJANI Rudolf Baier

ROĐENDANSKO GOSPINO UKAZANJE VIDJELICI MIRJANI

Međugorje je danas, u subotu 18. ožujka 2023. ponovno podsjećalo na ona stara vremena prije pandemije, kada su se ulicama Bijakovića probijale rijeke hodočasnika koje su se kretale do ili od Plavog križa, mjesta ispod Brda ukazanja, gdje se najviše puta događao susret Gospe i vidjelice Mirjane Dragičević – Soldo

Bilo svakog drugog dana u mjesecu ili 18. ožujka kada je Mirjanin rođendan i kada joj je Gospa obećala ukazati joj se jedanput godišnje.

Kako se od 19. ožujka 2020. godine Gospa više ne ukazuje drugog dana u mjesecu, sva Gospina djeca s velikom čežnjom iščekuju barem ovo Mirjanino rođendansko ukazanje, kojim na neki način počinje i hodočasnička sezona u Međugorju.

Na molitvu krunice u 12.30 sati kod Plavog križa doista se okupilo mnoštvo hodočasnika. Samo ukazanje je započelo u 13,33 sati i trajalo do 13,39 sati.

U svojoj poruci Mirjani za svijet Gospa je kazala:

"Draga djeco, pozivam vas da kroz molitvu i milost što bolje upoznate mog sina. Jer čista i otvorena srca naučite slušati. Poslušajte što vam govori moj Sin da biste stekli duhovni vid. Kao jedan Božji narod, u zajedništvu s mojim Sinom, svjedočite istinu svojim životom. Molite djeco moja da zajedno sa mojim Sinom donesete samo mir, radost i ljubav svoj svojoj braći i sestrama. Ja sam s tobom i blagoslivljam te svojim majčinskim blagoslovom. " (Poruka 18. ožujka 2023.)