Bože, Oče naš, u ime Tvoga Sina Isusa, s Marijom Kraljicom Mira, zahvaljujemo Ti za svu Tvoju ljubav i dobrotu.

Oprosti nam kad smo dopustili da u naše srce uđe strah i nepovjerenje jer smo zaboravili Tvoju ljubav. Oslobodi naše srce da mognemo čuti riječi koje si svakom od nas osobno kao svome djetetu uputio: Ne boj se! Ja sam s tobom! Daj nam snage da se oslobodimo svega što uzrokuje strah i tjeskobu, da Ti u miru i radosti služimo.Blagoslovi sve one koji žive u strahu. Vrati im mir.Blagoslovi sve one koji su u strahu zbog utjecaja zlih duhova.

Ti si Gospodar, reci jednu riječ i povrati im mir.Blagoslovi sve koji se s razlogom boje za svoj život jer su ih drugi ugrozili.Neka osjete Tvoju nazočnost i zaštitu. Blagoslovi sve one koji se nalaze u smrtnom strahu. Neka Te susretnu kao milosrdnog i dobrog Oca.Hvala Ti, Oče, za Kraljicu Mira, kojoj si dopustio da bude s nama. Daj nam milost da hodočasteći s Njom dođemo jednom u konačnu radost i mir u Tvojemu kraljevstvu. Tako neka bude. Amen.

Zanima te i ovo?
Župna devetnica za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja
13. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.