Marijo, kraljice Ljubavi, Kraljice mira, i ja želim otvoriti svoje srce Duhu Svetom kako si ti svoje otvorila, kako si me pozvala:

Dođi, Duše Presveti,izlij na nas bujice svojih milosti i stvori nove Duhove u svojoj Crkvi, u svojim biskupima, svećenicima, redovnicima i redovnicama, vjernicima, nevjernicima, grešnicima i svima nama, u svim narodima svijeta, u svim rasama, klasama i staležima! Potresi nas svojim božanskim vihorom, očisti nas od svakoga grijeha i zablude i od svega zla! Raspali nas svojim ognjem, učini da gorimo i izgaramo tvojom ljubavlju!

Nauči nas da shvatimo da je Bog sve, sva naša sreća i radost, da je samo u njemu naša sadašnjost i budućnost, naša vječnost.

Dođi k nama o preobrazi nas, Obrati nas, spasi nas, pomiri nas, složi nas, posveti nas. Nauči nas da budemo potpuno Kristovi, potpuno Tvoji, potpuno Božji, po zagovoru i posredovanju, pod vodstvom i zaštitom Bezgrešne Djevice, Tvoje prečiste Zaručnice, Isusove i naše Majke Marije, Kraljice mira! Amen.

Zanima te i ovo?
Peti dan Mladifesta, 5. kolovoz 2021. Mons. Luigi Pezzuto: NOSITE SVIJETU ISUSA KRISTA
05. August 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.