Nogometaši Olimpika jutros su otputovali u Međugorje na drugi dio priprema. Nakon što su u prethodnim danima radili u glavnom gradu BiH ekspedicija tima s Otoke je jutros otputovala u Hercegovinu.

Šef stručnog štaba Darko Vojvodić, sa svojim suradnicima Momčilom Stanićem, Aldinom Kametovićem i Aleksandrom Božovićem, poveo je 26 nogometaša i tri golmana. Na spisku putnika u Hercegovinu se nalaze: Zajko Zeba, Adnan Osmanović, Milan Muminović, Danijel Stojanović, Fadil Čizmić, Kenan Handžić, Faris Handžić, Amer Drljević, Idriz Džafić, Nemanja Lekanić, Muamer Adžem, Ognjan Stjepanović, Nikola Mojović, Adnan Hadžić, Enis Sadiković, Elvis Sadiković, Emir Tukić, Egho Fadi, Aid Tabaković, Ermin Mahmutović, Miloš Borovčanin, Anes Dedović, Amar Beširević, Sedin Ramić, Hamza Bešić, Nikola Baban, Tarik Karišik, Marko Džida i Tarik Abdulahović. S ekipom su otputovali i izvršni direktor Dino Đurbuzović, sportski direktor Romeo Šapina, fizioterapeut Ejub Hećo i ekonom Kenan Alispahić, priopćeno je iz kluba, piše Večernji.ba.

Olimpik u Hercegovini ostaje do 16. veljače , a u tom razdoblju će odigrati četiri pripremna susreta, a prvi od njih je na programu u četvrtak kada će odigrati duel protiv Sutjeske iz Foče.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Papa poslao poruku biskupima Ujedinjenog Kraljevstva povodom Dana života
29. May 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.