Hvaljen Isus i Marija! Htjela bih s Vama podijeliti svoje svjedočanstvo.

Moji roditelji su bolovali od neplodnosti. Trinaest godina bezuspješno su pokušavali dobiti dijete. Na kraju je i medicina  digla ruke od njih. Više nije bilo pomoći.

Tada se moja pokojna baka, zavjetovala Gospi. I ja sam se rodila, na Veliku Gospu 15.8.1985. Nadalje moja zemljska majka je umrla na Presveto Srce Marijino, ja sam otkrila da bolujem od raka na Malu Gospu (koji sam pobjedila), doživjela sam tešku prometnu nesreću u listopadu (Gospinom mjesecu), evo sad sam operirana u svibnju, ostala sam živa i oporavljam se od teške operacije.

Vi ste moj video podjelili, ja sam ona djevojka o kojoj je snimljen video za pomoć, ali ovo su neke još važne stvari koje nisu zabilježene u tom videu i koje sam ukratko htjela sa vama podijeliti.

I za kraj svima želim reći i posvjedočiti, Bog je stvaran, Bog djeluje i veće milosti od Njega nema. Gospa je majka moja i majka svih nas.Bog vas blagoslovio.

M.D

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Biskup Palić: Don Niko je bio prvi svećenik Mostarsko-duvanjske biskupije koga sam upoznao
27. September 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.