Iz Centra za nestalu i zlostavljanu djecu te iz Centra za sigurniji internet upozoravaju roditelje da zbog sigurnosti svoje djece ne objavljuju na društvenim mrežama slike djece, pogotovo s ljetovanja.

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu te Centar za sigurniji internet uputio je apel svim roditeljima koji objavljuju fotografije svoje djece na društvenim mrežama. Više o tome možete saznati na https://www.csi.hr/ Molimo sve ponosne roditelje, djede, bake i ostalu rodbinu, da slike svoje male djece koja uživaju u ljetu ne dijele po društvenim mrežama i sličnim digitalnim medijima, djeca će Vam biti zahvalna kada odrastu. Možemo predložiti da počnete opet koristiti i foto album ( stvarni ne virtualni ), ipak je bolje kada znate tko te slike gleda. U podizanju svijesti o sigurnosti djece na internetu objavili su i video "Zašto ne objavljivati fotografije djece na internetu?".

Zanima te i ovo?
Papa u katehezi: Evanđelje je samo jedno
04. August 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.