Holivudska glumica je izgovarala Psalam 91 nad kućom kojoj se približavao požar,Bog je čudesno zaustavio vatru i spriječio uništenje njihovog doma.

Američka pjevačica i glumica, Brenda Epperson, najbolje poznata po svojoj ulozi u sapunici „The Young and the Restless“ (Mladi i nemirni) bila je jako zahvalna što je njezina obitelj i kuća sigurna od smrtonosnog šumskog požara koji se nastavlja širiti Kalifornijom.

U jednom od videa koje je objavila na Facebooku, pokazala je područje na kojem je Bog čudesno zaustavio vatru i spriječio uništenje njihovog doma. Brenda kaže da je jedino moć molitve zaslužna za to što je Bog spriječio vatru da uništi njihov dom i prestrašene konje.

„…i vatra je prestala. Bog je zaustavio vatru točno tamo gdje je počinjao naš posjed, točno ispred naše ograde“, rekla je Brenda u intervjuu.

Ujedno je podijelila da neprestano moli Psalam 91 nad svojom kućom.

„Ti što prebivaš pod zaštitom Višnjega,
što počivaš u sjeni Svemogućega,
reci Jahvi: »Zaklone moj! Utvrdo moja!
Bože moj u koga se uzdam!«

Jer on će te osloboditi od zamke ptičarske,
od kuge pogubne.

Pa nek’ padaju tisuće kraj tebe,
deseci tisuća s desne tvoje,
tebi se neće primaći!“, rekla je.

Bila je tako preplavljena Božjom vjernošću. U isto vrijeme je zamolila sve ljude da se mole za žrtve požara. Trenutno, Brenda i njezina obitelj obilaze požarom zahvaćena područja te pomažu ljudima. Dijele Božju ljubav s potrebitima.

„Dobro koje će proizaći iz ovoga jest obnova, Bog će nas sve probuditi.“

Bog je zaista moćan. Niti jedno oružje nam ne može naštetiti jer je On uz nas. Njegova milost je posvuda.

Unatoč masovnom uništenju, mi se slažemo s Brendom; Bog je već počeo okretati tu tragediju u priliku da Mu se ljudi ponovno okrenu i vrate. Nastavimo se moliti za ljude pogođene ovim groznim požarom, da ih Bog utješi i da im nadu u ovom tragičnom trenutku.

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 25.6.2021.
25. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.