Filmu, 'Pasija' jedan je od najuspješnijih nezavisnih filmova svih vremena. S početnim budžetom od svega 30 milijuna dolara, zaradio je više od 600 milijuna dolara.

Dugo se nagađalo da redatelj i scenarist Mel Gibson (64) sprema nastavak 'Pasije', a njegov glavni glumac Jim Caviezel (51) sad je ta nagađanja i potvrdio. Šesnaest godina nakon filma koji je oduševio vjernike najavljen je tako neslužbeno njegov nastavak, a Caviezel je rekao kako je o svemu već razgovarao s Gibsonom.

- Mel mi je baš poslao treću skicu scenarija. Film će se zvati 'Pasija: Uskrsnuće' i bit će to definitivno jedan od najvećih filmova u ljudskoj povijesti - uvjeren je sada 50-godišnji američki glumac, koji je Isusa te 2004. glumio u 'Isusovim godinama'.

Nakon što je objavljen film „Pasija“, Jim Caviezel u intervjuu za CBN otkrio nekoliko zanimljivih činjenica o ovom sad već povijesnom filmu

Kad mu je redatelj Mel Gibson upozorio Caviezela da bi mogao postati „holivudski izopćenik“ ako prihvati ulogu Isusa Krista. Caviezel mu je odgovorio: „Mel, ja vjerujem u ovo. Svatko ima križ koji mora nositi. Moram nositi svoj križ. Ako nećemo nositi svoje križeve, past ćemo pod njihovom težinom. Stoga, učinimo to.“ Kasnije je ispričao da je osjećao da ga se izbjegava. Uloga Isusa Krista došla mu je u pravo vrijeme: imao je 33 godina i inicijale J. C. (eng. Jesus Christ – Isus Krist). Glumac je rekao da se je „osjećao uzbuđeno i prestrašeno.“ Morao je, otriva Jim kako bi osigurao savršene snimke, visjeti na križu u razdoblju od pet tjedana a kao da scene raspeća nisu bile dovoljne, tijekom snimanja scene za govor na Gori udario ga grom. „Svijetlio je poput božićnog drvca“, kaže, ali je čudesno preživio kako bi to posvjedočio.

'Pasija' je prikazala posljednjih 12 sati Isusova života, a nastavak će, prema scenariju slaviti njegov život vječni. Jedva čekamo!

christianpost.com|medjugorje-info.com

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 21.10.2020.
21. October 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.