Sadržaj s oznakom: Jim Caviezel

'Trenutno postoje kršćani koji zbog svoje vjere bivaju progonjeni ... I ne trebamo otići dalje od Sjedinjenih Američkih Država, jer ni ovdje ne smijete ići u crkvu'

Filmu, 'Pasija' jedan je od najuspješnijih nezavisnih filmova svih vremena. S početnim budžetom od svega 30 milijuna dolara, zaradio je više od 600 milijuna dolara.

Katolički glumci Jim Caviezel i Eduardo Verástegui u Latinskoj Americi su snimili novi film koji se bavi spašavanjem djece od seksualnog iskorištavanja. Dugometražni igrani film nosi naziv „Zvuk slobode“ (Sound of Freedom) i pripovijeda o tome kako je humanitarna organizacija Operation Underground Railroad (OUR) izvela spašavanje 127 djece od toga da postanu žrtve seksualnog iskorištavanja u Kolumbiji.

Dok sam se penjao na uzbrdici do posljednje scene osjetio sam prisutnost istinskog zla koje mi govori: "Ti si mrtav čovjek"!

Misa, krunica, ispovijed i razmišljanje o Božjoj riječi glavni su čimbenici za glumčev prikaz uloge o svetom Luki.

Glumac iz filma Pasija pozvao je buduće generacije da “pošalju Lucifera natrag u pakao”.

Film prikazuje apostolove posljednje dane u rimskom zatvoru, za vladavine Nerona, gdje čeka pogubljenje.

Mel Gibson je 2006. godine najavio da će početi raditi na nastavku njegovog iznimno popularnog filma „Pasija“, a koji će nositi prikladan naslov: „Pasija: Uskrsnuće“.

Katolici moraju biti spremni riskirati svoje živote i svoj ugled kako bi porazili zlo u svijetu.“ rekao je Jim Caviezel, zvijezda filma „Pasija“, na skupu studenata katoličkih studija, u Chicagu.

Jim Caviezel, poznat svojoj ulozi Isusa u filmu Pasija, glumit će svetog Luku Evanđelista u novoj povijesnoj drami o svetom Pavlu

Jim Caviezel vam u razgovoru s Ivanom Foretić otkriva temelje svoje duhovnosti i snagu svog života.

Ekskluzivno za laudato.tv poznati glumac Jim Caviezel na Badiji u prekrasnim prostorijama franjevačkog samostana najavio je snimanje novog  filma Mela Gibsona o Uskrsnuću Isusa Krista i poslao snažne poruke o važnosti života.