Sadržaj s oznakom: Jim Caviezel

U borbi na kino blagajnama, Sound of Freedom pobijedio je Taylor Swift i postao jedan od deset filmova s ​​najvećom zaradom 2023. godine.

Prvi dan prikazivanja filma 'Zvuk slobode' redatelja Alejandra Monteverdea izazvao je velik interes hrvatske publike.

Meksički aktivist i redatelj Eduardo Verástegui rekao je kako uspjeh svog filma "Zvuk slobode", koji se u američkim kinima prikazuje od 4. srpnja, smatra čudom.

Dugoočekivana američka akcijska drama Sound of Freedom (Zvuk slobode) u kojoj glavnu ulogu ima Jim Caviezel počet će se prikazivati u hrvatskim kinima od 24. kolovoza, javlja portal Book.

Meksički aktivist i redatelj Eduardo Verástegui rekao je kako uspjeh svog filma "Zvuk slobode", koji je u američkim kinima prikazan 4. srpnja, smatra čudom.

Katolička publika poznaje glumca Jima Caviezela po njegovim kultnim nastupima u filmovima kao što su “Pasija” i “Grof Monte Cristo”. Njegov najnoviji film, “Sound of Freedom”, koji će Angel Studios u kinima diljem zemlje prikazati 4. srpnja, smatra, među njegovim najboljim ulogama, javlja CNA.

Proslavljeni hollywoodski glumac Jim Caviezel, poznat po svojima brojnim dostignućima, od kojih je svakako najveće uloga Isusa u filmu Pasija iz 2004. godine posjetio je Udrugu Susret tijekom njegovog boravka na području općine Čitluk, piše citluk.ba.

Veliki molitveni dan započeo je već u 14 sati uvodnim blagoslovom duhovnika. Program se sastojao od tri cjeline: nagovora duhovnika i molitve uz glazbenu pratnju, svjedočanstva Jima Caviezela i slavljenja, a dvorana sa 17 tisuća mjesta prodana je do posljednjeg sjedala.

Američki glumac Jim Caviezel stigao je u Hrvatsku gdje u Areni Zagreb gostuje na velikom molitvenom danu 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe'.

Prema navodima iz upućenih izvora, Mel Gibson bi na proljeće trebao krenuti sa snimanjem filma „Pasija 2: Uskrsnuće“.

Američki glumac Jim Caviezel najpoznatiji je po ulozi Isusa Krista u filmu ‘Pasija’ Mela Gibsona, čiji je nastavak ‘Pasija: Uskrsnuće’ najavljen za 2024. g, a publika diljem svijeta s nestrpljenjem ga iščekuje.

'Trenutno postoje kršćani koji zbog svoje vjere bivaju progonjeni ... I ne trebamo otići dalje od Sjedinjenih Američkih Država, jer ni ovdje ne smijete ići u crkvu'

Filmu, 'Pasija' jedan je od najuspješnijih nezavisnih filmova svih vremena. S početnim budžetom od svega 30 milijuna dolara, zaradio je više od 600 milijuna dolara.

Katolički glumci Jim Caviezel i Eduardo Verástegui u Latinskoj Americi su snimili novi film koji se bavi spašavanjem djece od seksualnog iskorištavanja. Dugometražni igrani film nosi naziv „Zvuk slobode“ (Sound of Freedom) i pripovijeda o tome kako je humanitarna organizacija Operation Underground Railroad (OUR) izvela spašavanje 127 djece od toga da postanu žrtve seksualnog iskorištavanja u Kolumbiji.

Dok sam se penjao na uzbrdici do posljednje scene osjetio sam prisutnost istinskog zla koje mi govori: "Ti si mrtav čovjek"!

Misa, krunica, ispovijed i razmišljanje o Božjoj riječi glavni su čimbenici za glumčev prikaz uloge o svetom Luki.

Stranica 1 od 2