JIM CAVIEZEL Za vrijeme snimanja Pasije, zadobio sam veliku posjekotinu na leđima

Jim Caviezel u više je navrata govorio o svom iskustvu sa snimanja svjetski poznate Pasije. Znate li i za njegove ozljede nastale za vrijeme snimanja?

Glavni glumac filma Pasija u više je navrata govorio o svom iskustvu sa snimanja, a dio njegovog svjedočanstva donosimo s portala luminous radio, prenosi HKM

Blockbuster u režiji Mela Gibsona bio je nominiran za tri Oscara 2004. godine i zaradio je više od 600 milijuna dolara. Međutim, zanimljivo je kako je Caviezel otkrio da u ulozi nema ničeg glamuroznog.

Štoviše, glumac je podijelio svoje iskustvo sa snimanja koje nimalo nije bilo glamurozno. Jedno od bolnih iskustava obilježeno je kroz bičevanje. Naime, za vrijeme bičevanja na leđima je zadobio ranu od 30-ak centimetara.

Hod Golgotom na kojem je Isus razapet, također je bila emocionalno izazovna za Caviezela. “Osjetio sam kako me obuzima neka zla prisutnost”, rekao je.

Caviezel je rekao kako mu je Božja providnost dopustila da pretrpi nekoliko vrlo bolnih ozljeda i bolesti tijekom snimanja što mu je omogućilo da omogući Kristovu muku na dubok i stvaran način. Nadodao je i da ga je u jednom trenutku snimanja pogodio grom.

Svim katolicima daje savjete o ozbiljnosti življenja vjere, ne pokušavajući se “uklopiti” u pogansko društvo, te o nužnosti, radosti i časti trpljenja za Isusa Raspetoga za spasenje duša.