(VIDEO) Nevjerojatan slučaj u Manchesteru: 6-godišnjoj djeci zadali da napišu ljubavno gay pismo!

Djeca stara svega 6 godina dobila su školski zadatak napisati ljubavno pismo između dvojice muškaraca. U ovom slučaju princ se nije zaljubio u siromašnu djevojku, već u muškarca, u svog slugu. Sada djeca trebaju tu ljubav izraziti kroz svoje oči i svoje srce, te sve staviti na papir.

Očigledno je da je LGTB ideologija na Zapadu ušla toliko daleko u pore društva i školskog sustava da su već i najmanja djeca izložena sustavnoj indoktrinaciji i ideologizaciji, nečemu čemu smo mi u Hrvatskoj svjedočili kod djece na sličan način u vrijeme komunizma.

BBC Radio Manchester objavio je video na svojoj Facebook stranici koji prikazuje 6-godišnju djecu osnovne škole Bewswy Lodge kako pišu ljubavna pisma u kojima glume Princa Henryja koji svom slugi Thomasu mora objasniti zašto je dobro da se njih dvojica vjenčaju.

„Ova škola podučava djecu o LGBT odnosima od najranije dobi,“ rekli su iz škole.

„Ovaj razred šestogodišnjaka uči o gay braku. U ovoj bajci, princ se želi vjenčati sa svojim slugom. A djeca pišu ljubavno pismo,“ navodi se u video prilogu od strane učiteljice koja oko vrata ima maramu duginih boja, oznaku LGTB pokreta.

Učiteljica Sarah Hopson objasnila je da djeca „odlaze u takav svijet i da pronalaze različitost oko sebe te da će to pronaći čak i u toj dobi”. Ona je objasnila i da „što više toga prihvate u ovoj dobi, manje će se suočavati s time u budućnosti, jer djeca prihvaćaju sada i prihvaćat će različitost oko njih.“

Objava je prikupila dosta kritika, a na neke od njih je žena koja se predstavlja kao ravnateljica škole izjavila:

„Mi također učimo o rasizmu, ekstremizmu i vjeri, a ista filozofija sve to prožima. Izazivam svakoga tko sumnja u moć onoga što pokušavamo učiniti oko LGBT da dođe i razgovara s nekima od naših malih ljudi. Oni vam mogu puno reći o poštovanju i kako, ako želite nositi suknju u školu, a dječak ste, da je to u redu, da ako imate 2 mame ili 2 tate dok god ste voljeni, da je to super i da nema takve stvari kao što su dječakove ili djevojčičine stvari – štogod!“

Izvor: narod.hr/tribun.hr