Internet prostranstva često nas začude i izazovu brojne emocije sadržajima koje uspijemo pronaći u njima, a zasigurno je priča Billa Connera mnoge ostavila bez daha.

Naime, ovaj stanovnik Madisona u Wisconsinu odlučio se na neobičnu misiju, odnosno, odlučio se proputovati gotovo polovinu Sjedinjenih Američkih Država na biciklu, samo kako bi čuo otkucaje srca svog kćerke, nakon njene smrti.

Njegova 20-godišnja kćerka Abbey preminula je u januaru, za vrijeme odmora u Mexicu, a njeno srce donirano je Loumonthu Jacku Jr., koji je pretrpio nekoliko srčanih udara. Zbog toga je Bill odlučio otputovati čak na Floridu, udaljenu 2.253 kilometra, samo kako bi čuo otkucaje srca svoje kćerke, prenosi Radio Sarajevo.

Njegovo putovanje trajalo je više od 25 dana, a emotivni susret rasplakao je mnoge korisnike društvenih mreža.

"Sada znam da je Abbey živa, ona živi u njemu, njeno srce je pomoglo da on ne umre. Sretan sam zbog njega i njegove porodice što je preživio, a u isto vrijeme sretan sam što sam uspio da ponovo na ovaj način sretnem svoju kćerku", kazao je Bill za CBS.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
DEVETNICA SVETOM JOSIPU ZAŠTITNIKU HRVATSKE
01. June 2020.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.