Sadržaj s oznakom: Srce

Osim vidljivih stigmi, postoje i one nevidljive ili duhovne dok su od svete Terezije Avilske (Avila, Španjolska, 28. ožujka 1515. - Alba de Tormes, 14. listopada 1582.), mističarke, književnice  i reformatorice redovničke zajednice karmelićanki bile neuobičajene.

Isuse.. Stojim pognute glave, a misli mi razasute po cijelom svijetu.

Ti koji si tužan, koga su napale brige i problemi, koji satima potajno plačeš i jadikuješ, sjeti se jedne stvari:

"Molim vas, ne dopustite da moje Srce plače krvavim suzama zbog duša koje se gube u grijehu. Zato, draga djeco, molite, molite, molite ! "

Za sve koji se bore za oslobođenje od raznih ovisnosti

U svojim razočaranjima i nemirima često nam je teško uteći se Bogu. Mislimo da ćemo utjehu prije dobiti od ljudi, no to je najčešće uzrok sve dubljeg razočaranja... Ova je djevojka dugo žuđeni smisao i mir u Gospodinu dobila za vrijeme molitve na susretu Kristofora u Zadru. Slavimo Te, Isuse!

Kad bih mogao birati, sigurno ne bih dragovoljno išao liječniku na pregled.

Objavljeno u Molitve | 23.2.2023.

Molitva za prazno srce

Dobri Isuse, koji si blaga i ponizna srca, dolazim preda Te i molim Te za milost da uvijek i bez sumnje svoje srce mogu otvoriti Tebi, koji si samo i bezgranično Milosrđe...

Oženjeni muškarci čiji se odnos sa suprugama tijekom godina popravlja mogu također zabilježiti pozitivne promjene u svom zdravlju koje mogu smanjiti rizike za srčane bolesti, pokazuje britansko istraživanje.Znanstvenici su proučili podatke o 620 oženjenih očeva kako bi utvrdili što misle o svojim bračnim odnosima kad su djeca imala gotovo tri godine i potom opet kad su imala devet. Znanstvenici su također procjenjivali rizike za srčane bolesti poput krvnog tlaka, kolesterola, težine i šećera u krvi.

Čovječe, dobro zapamti i zapiši, neka ti uvijek ovo bude na pameti:

Velika je bol u mome srcu...

Dobro jutro Isuse, dođi trebam te. Otvori moje oči da vide samo tebe. Otvori moje uši da čuju samo tvoju riječ.

Upoznajte ovog glazbenika i poslušajte kako pjesmom slavi Gospodina.

Dragi Isuse, danas te pozivam u svoje srce.

Isusa možemo primiti u svoje srce moleći ovu molitvu:

Stranica 1 od 3