Sadržaj s oznakom: Srce

U svojim razočaranjima i nemirima često nam je teško uteći se Bogu. Mislimo da ćemo utjehu prije dobiti od ljudi, no to je najčešće uzrok sve dubljeg razočaranja... Ova je djevojka dugo žuđeni smisao i mir u Gospodinu dobila za vrijeme molitve na susretu Kristofora u Zadru. Slavimo Te, Isuse!

Velika je bol u mome srcu...

Kad bih mogao birati, siguro ne bih dragovoljno išao liječniku na pregled.

Upoznajte ovog glazbenika i poslušajte kako pjesmom slavi Gospodina.

Objavljeno u Molitve | 2.3.2022.

Molitva za prazno srce

Dobri Isuse, koji si blaga i ponizna srca, dolazim preda Te i molim Te za milost da uvijek i bez sumnje svoje srce mogu otvoriti Tebi, koji si samo i bezgranično Milosrđe...

Dragi Isuse, danas te pozivam u svoje srce.

Oženjeni muškarci čiji se odnos sa suprugama tijekom godina popravlja mogu također zabilježiti pozitivne promjene u svom zdravlju koje mogu smanjiti rizike za srčane bolesti, pokazuje britansko istraživanje.Znanstvenici su proučili podatke o 620 oženjenih očeva kako bi utvrdili što misle o svojim bračnim odnosima kad su djeca imala gotovo tri godine i potom opet kad su imala devet. Znanstvenici su također procjenjivali rizike za srčane bolesti poput krvnog tlaka, kolesterola, težine i šećera u krvi.

Čovječe, dobro zapamti i zapiši, neka ti uvijek ovo bude na pameti:

Osim vidljivih stigmi, postoje i one nevidljive ili duhovne dok su od svete Terezije Avilske (Avila, Španjolska, 28. ožujka 1515. - Alba de Tormes, 14. listopada 1582.), mističarke, književnice  i reformatorice redovničke zajednice karmelićanki bile neuobičajene.

Isusa možemo primiti u svoje srce moleći ovu molitvu:

Isuse.. Stojim pognute glave, a misli mi razasute po cijelom svijetu.

Ti koji si tužan, koga su napale brige i problemi, koji satima potajno plačeš i jadikuješ, sjeti se jedne stvari:

Dobro jutro Isuse, dođi trebam te. Otvori moje oči da vide samo tebe. Otvori moje uši da čuju samo tvoju riječ.

"Molim vas, ne dopustite da moje Srce plače krvavim suzama zbog duša koje se gube u grijehu. Zato, draga djeco, molite, molite, molite ! "

Za sve koji se bore za oslobođenje od raznih ovisnosti

Stranica 1 od 3