Nova pjesma Josipa Ćulumovića: ''Putem srca'' Youtube | Snimka zaslona

Nova pjesma Josipa Ćulumovića: ''Putem srca''

Upoznajte ovog glazbenika i poslušajte kako pjesmom slavi Gospodina.

Josip Ćulumović ima 48 godina i u braku je sa suprugom Majom s kojom ima sina Domagoja. Završio je Učiteljski fakultet u Zagrebu i po struci je učitelj razredne nastave. Radi u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića na zagrebačkoj Šalati, gdje trenutačno vodi 1. a razred.

Kaže da ga je glazba oduvijek privlačila i krajem srednje škole počeo je samouko učiti svirati gitaru. Tek prije sedam godina, 2015., snimio je svoju prvu studijsku pjesmu: “Oživi nas sad”, koju je uživo izveo na Festivalu duhovne glazbe “Hvalospjev ljubavi” u Varaždinu. Od tada je snimio još 12 studijskih pjesama i sprema se objediniti ih na prvom samostalnom albumu kršćanske duhovne glazbe.

Pjesmu “Putem srca”, točnije tekst i glazbu, Josipu je poklonio dragi prijatelj, također duhovni kantautor Zvonko Palić Jonathan. Tekst pjesme Zvonko je napisao daleke 1995. godine i nedostajala su mu još negdje dva stiha koja je završio prošle godine. Zvonko je u molitvi, kako je rekao, dobio nadahnuće da bi upravo Josip trebao otpjevati tu pjesmu. Uz nju mu je velikodušno poklonio još četiri pjesme koje je čuvao za svoj budući album. Snimili su tako pjesmu prošlo ljeto u studiju kod svog prijatelja, producenta i vrsnog aranžera Ivana Škunce. On je napravio izvrstan aranžman, stoga su odlučili snimiti i spot za ovu pjesmu. Odlučili su da bi trenutak za izlazak pjesme mogao biti početak korizme, na Pepelnicu 2. ožujka 2022.

– Gostujući u došašću prošle godine na Festivalu ''Hodočašće kroz došašće'' u Pakracu, upoznao sam predivne, glazbeno talentirane mlade ljude iz sastava ''Afterlife'' iz Volodera. Jedan od njih, Kristijan Jalšić, autor je scenarija, videa i montaže, dok je pjevačica tog sastava Ivona Bunčić bila glavna glumica u spotu. Zvonko je organizirao trinaestero djece iz svoje ulice da također glume u spotu, a Kristijan neke svoje kolege s fakulteta. Rezultat je predivan video koji slavi našega Gospodina Isusa Krista. Hvala i mojoj dragoj prijateljici Vlatki koja nam je pomogla prevesti djecu do lokacije snimanja – kazao je Josip Ćulumović.

Poslušajte njegovu pjesmu i hvalite Gospodina!

Označeno u