Poruka Kardinala dr. Christopha Schönborna mladima u Međugorju na 29. Mladifestu

Kardinal Christoph Schönborn, nadbiskup Beča i ove je godine uputio prigodnu poruku mladima u Međugorju kazavši: „Dragi mladi prijatelji u Gospodinu! Opet ste se u velikom broju okupili za Madifest u Međugorju.

Opet vam, kako i prethodnih godina, želim poslati / uputiti srdačan pozdrav, ali ove godine je posebna prigoda za zahvaliti! Svi mi imamo razloga zahvaliti Svetom ocu za njegovu ljubaznu brigu za Međugorje! Imenovanje stalnog apostolskog vizitatora je znak velikog poštovanja i priznanja. S tim je Crkva službeno priznala dobre plodove Međugorja. Nadbiskup Hoser je sada osobni predstavnik Svetog Oca za župu i hodočasnike Međugorja.

Za vas, dragi prijatelji, koji ste unatoč vrućini došli Gospi, kako biste molili, ispovijedali se i slavili, taj Papin znak je veliko ohrabrenje, da gledamo u Mariju i njenu riječ slijedimo: „Činite, što vam Isus kaže"! Sa velikom zahvalnošću pozdravljam vas sve i molim vas da na poseban način molite za našeg papu Franju! I molite za mene kao što se ja molim za vas, za posebno blagoslovljene dane kod Gospe! Vaš, P. Christoph Kardinal, Schönborn "

Radiopostaja MIR Međugorje