Amorose imaju novu pjesmu: ‘Ime Isus je najmoćnije ime na cijelom nebu i zemlji’

„Isus je rekao da će učiniti što god zatražimo u Njegovo Ime, kako bi se proslavio Otac u Sinu. Na nama je vjerovati u ispunjenje Božjih obećanja i primiti vjerom iscjeljenje, ozdravljenje, obraćenje, napredak i blagoslove, jer naš Bog je dobar i vjeran, čini ista čuda jednako kao i prije dvije tisuće godina.“ poručuju Iva, Martina i Mateja.

„U Ime Isusa“ pjesma je kojom band Amorose u Vazmenoj osmini želi zahvaliti Bogu na svim čudesima koje čini u našim životima veličajući Njegovo Sveto Ime i uskrsnuće.

Pjesma „In Jesus Name“ glazbenice Katy Nichole dobila je hrvatsku verziju – „U Ime Isusa“. U suradnji s Novom Evom, band ponovno oduševljava sa snažnim prijevodom Andree Gelemanović, Maje Babić i WorshipVision Croatia.

„Pjesma ima zaista snažan tekst. To je molitva u kojoj u Isusovo Ime molimo za bilo koje područje naših života. Isus je rekao da će učiniti što god zatražimo u Njegovo Ime, kako bi se proslavio Otac u Sinu. Na nama je vjerovati u ispunjenje Božjih obećanja i primiti vjerom iscjeljenje, ozdravljenje, obraćenje, napredak i blagoslove, jer naš Bog je dobar i vjeran, čini ista čuda jednako kao i prije dvije tisuće godina.“ poručuju Iva, Martina i Mateja.

Produkciju ponovno potpisuje Ivan Škunca (Sound Station studio), a autor video produkcije i montaže jest Josip Ninković iz Film Factory studija. Poslušajte pjesmu: 

Označeno u