Je li ova 10-godišnja verzija “Ave Marije” najizvrsnija dosad?

Nositeljica Guinnessovog svjetskog rekorda Victory Brinker pjeva iz sveg srca ovu prekrasnu izvedbu omiljene pjesme o Djevici Mariji

Presveta Djevica Marija je kroz stoljeća bila štovana na bezbroj načina: milijuni su beba nazvani po njoj; pojavila se u toliko umjetničkih djela i skulptura; i naravno, ljudi su je slavili u molitvi i pjesmi . Nedavna objava desetogodišnje pjevačice na Facebooku možda je jedan od najljepših načina na koji joj je do sada odana počast, piše Aleteia.

Brinker, u svojoj nježnoj dobi, zapravo je klasična pjevačica - činjenica koja joj je donijela titulu najmlađe profesionalne operne pjevačice u Guinnessovoj knjigi rekorda . A ako je slušate zatvorenih očiju, čini se da njen vokalni talent opovrgava njezinu mladost. Pjevačica stoji ispred oltara i ostavlja sliku nevinosti dok izgovara  Ave Mariju , s melodičnim baršunastim prizvucima koje malo tko može postići.

Djevojku, jednu od 11 braće i sestara, posvojili su Christine i Eric Brinker. Njezin talent otkriven je prije njezinog šestog rođendana, kada je mami pokazala svoj impresivan vokalni raspon. Brinker zapravo može doseći nevjerojatne tri oktave i može pjevati na sedam jezika.

Njezin talent poticala je cijela njezina obitelj, a njezina mama svaki dan posvećuje vrijeme svojoj kćeri za vježbanje:

“Mama me naučila pjevati i pomaže mi da vjerujem da mogu sve. Bez obzira što sljedeće želim učiniti, ona će pronaći način da mi pomogne u tome. Uvijek me bodri”, podijelila je pjevačica s Guinnessovom knjigom rekorda.

Iako je njezin glas dovoljan da se naježite, također je inspirativno vidjeti nekoga tako mladog kako s takvom strašću odaje počast Bogorodici. I to je definitivno nešto što vrijedi podijeliti s mladima u svom životu.

Označeno u