Osvrt glavne urednice i direktorice Laudato TV-a na koncert Progledaj srcem

'Naša domovina može biti drugačija, pozitivnog duha!'

Bogu ništa nije nemoguće!
I san je postao stvarnost - do kraja puna Arena u Gospinom zagrljaju
Tko su ovogodišnji voditelji koncerta 'Progledaj srcem'?
UPUTE za autobuse koji dolaze za Progledaj srcem
Tko su ove godine duhovnici koncerta "Progledaj srcem" koji će uputiti duhovne poticaje?

U ime organizatora, prenosimo Vam poruku direktorice i glavne urednice Laudato televizije, Ksenije Abramović, koja u koncertu 'Progledaj srcem', kao i tisuće drugih koji nam to pišu, subotnji prizor u Areni doživljava kao ohrabrujući trenutak zajedništva i snage u našoj domovini.

"To je Hrvatska kakvu sanjam! Osobito je bilo lijepo vidjeti kako su se rijeke ljudi slijevale u Arenu za isti cilj. Pune ulice Zagreba, Savski nastup, pješaci i prijevozna sredstva, s ljudima u pokretu i hodu prema Areni.

Hvala svima koji su za taj susret dali sebe u organizaciji, glazbi, molitvi, ljubavi. Tisuće i tisuće sati uloženo je u organizaciju. No, znajući kamo nas put vodi, svaki put kada bismo posrnuli, digli bismo se s Božjom pomoću, još uvjereniji u pozitivan ishod i nastavili dalje.

Naša domovina može biti drugačija, pozitivnog duha! Laudato TV bio je u početku samo san, kojega sam uz Božju pomoć krenula ostvarivati. Kao vjernici vidimo, a potvrdio nam je to i koncert 'Progledaj srcem' - kada stavimo Krista u središte našeg života, događa se bogatstvo i mir u nama i odnosima s drugima. 'Progledaj srcem' pokazuje da ono što se nekima čini nedostižno, kada Bog nešto vodi, a za dobro duša, može biti ostvarivo.

Mi kao vjernici pohranjujemo veličinu toga događaja u srcu kako je to u svom životu činila i nebeska Majka Marija, iznova osvjedočeni koliko nas i sve vas Bog ljubi.''

Označeno u