Skac bend iz Splita objavio je novu autorsku pjesmu "Ti me vodiš".

Skac bend iz Splita objavio je novu autorsku pjesmu "Ti me vodiš".

Tekst i glazbu pjesme potpisuje član benda, ujedno i lead vokal u pjesmi, Ivan Lovrinčević. Za snimanje, mix i mastering zaslužan je Damir Marušić (Studio Deva). Snimatelj video spota je Andrija Jurčević (produkcija APstudio Aheropita).

Pjesma je inspirirana životom mladog čovjeka koji, iako se ponekad nađe u teškim trenucima života, nikada ne odustaje i uvijek traži izlaz te se vraća na Izvor - Bogu. Stihovi pjesme pozivaju se na misao da uvijek treba pronalaziti snagu u Bogu i kroz teške životne trenutke uvijek treba ići naprijed nošeni čvrstim temeljima koji su utkani u svakoga od nas.

Odlučili smo snimiti ovu pjesmu jer bi uvijek izazvala pozitivne emocije gdje god smo ju svirali. Ljudi bi nam prilazili i pitali kako se pjesma zove, gdje ju mogu pronaći, stoga je ova pjesma snimljena zahvaljujući svim našim prijateljima koji su nas svojim lijepim riječima podržali u realizaciji ove ideje, poručili su iz Skac benda.

Skac bend već više godina svira i djeluje u Splitu. Do sada su objavili nekoliko pjesama, a publika je najbolje prepoznala njihovu obradu pjesme Djeluj kroz mene koju su 2017. g. izveli na Humanitarnom koncertu "Najmanjima od najmanjih" u Splitu.