SLIJEPI POBJEDNIK SUPERTALENTA NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI: Svih 200.000 kuna nagrade poklonit će u dobrotvorne svrhe

Denis Barta osvojio je 200.000 kuna kao pobjednik ovogodišnjeg Supertalenta koje će donirati u dobrotvorne svrhe

Nakon što je 20-godišnji Sarajlija, Denis Barta, odlukom publike, pobijedio na ovogodišnjem Supertalentu osvojivši 200.000 kuna, nesebično će poklonit novčanu nagradu u dobrotvorne svrhe, kako je prije nekoliko dana obećao njegov otac Nebojša Barta, piše 24 sata.


“Odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Republici Hrvatskoj, a drugu polovicu donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu, u sklopu dječje pedijatrije gdje borave roditelji čija se djeca liječe”, rekao je Nebojša.

Posvetio pjesmu Kemala Montena bolesnima
Denisa, koji je inače rođen s epilepsijom, autizmom, sljepoćom i bolest mu onemogućuje koristiti ruke, u finale showa plasirala je pjesma Mate Miše Kovača “Ostala si uvijek ista”.

U finalu Supertalenta otpjevao je pjesmu “Vratio sam se živote” Kemala Montena, posvetivši je svima bolesnima i izazvavši emotivne reakcije žirija.

Emotivno dirnuo Martinu i Maju
“Denis je na ovoj pozornici Supertalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zahvalnosti”, rekla mu je Martina.

Također je zadivio i Maju Šuput.

“Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje”, rekla je Maja.