Snimljen video spot za pjesmu „Na putu života“

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s glazbenim sastavom „Anjel“ snimio je novi video spot s pjesmom „Na putu života“.

Projekt Pastorala mladih Splitsko-makarske nadbiskupije se nastavio, ali ovaj put s energičnijim glazbenim sastavom rockerskog navještaja Radosne vijesti. Oni se zovu „Anjel“ i svoj glazbeni put započeli su u prosincu 2012. godine. Dallas Records 2016. godine izdaje i njihov prvi album „Povratak Ocu“. Od ožujka 2019. „Anjel“ postaje band koji snažnim tekstovima i melodičnom glazbom nastavlja veselo slaviti Gospodina i Njegovu ljubav donositi svima, osobito srcima u traganju za pravim izvorom neprolazne radosti. Sastav benda čine: Ankica Cicvarić (vokal, bas gitara), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara), Branko Bralić (bubanj). Glumci su: Marin Matković, Ivana Majstorović, Ivana Banović i Duje Gale.

Glazba i tekst pjesme „Na putu života“ djelo je Ankice Cicvarić dok su za aranžman zaslužan Damir Marušić i Ankica Cicvarić.

Ideju, režiju i montažu spota osmislio je Marin Gabelica, a kamermansku pomoć Marinu Gabelici pružio je Dean Bubić. Svoj doprinos u realizaciji spota dao je i mix i master: studio „Deva“, Split.

U spotu „svira“ band „Anjel“: Ankica Cicvarić (vokal, bas gitara), Branko Bralić (bubnjevi), Goran Vuković (solo gitara), Luka Vuković (gitara). Osim njih gitare, odnosno bubnjeve sviraju Saša Bulić, Damir Marušić i Daniel Stojan, a glavni i prateći vokal je Ankica Cicvarić.

Lokacije snimanja su Dicmo, Sinj i Malačka, glumački postav čine: Marin Matković, Ivana Majstorović, Ivana Banović i Duje Gale, a cijelu produkciju video spota i pjesme „potpisuje“ predstojnik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

Označeno u