Objavljen je dugoočekivani NOVI ALBUM jednog od najpoznatijih kantautora moderne duhovne glazbe Antonia Tkaleca, znakovitog naziva “Ovo nije vrijeme predaje”

Tim povodom, točno u 12 sati premijerno je prikazan potpuno NOVI VIDEO-SPOT za pjesmu “Duha svojega na nas Ti pošalji” koja se nalazi među deset predivnih pjesama na novom albumu.

O NOVOM ALBUMU: Deset novih poticajnih i ohrabrujućih pjesama sa dubokim i moćnim tekstovima prožetim molitvama te porukama nade i vjere u bolje sutra s Gospodinom uza sebe…..Vapaji za nerođene i one koji se ne mogu u životu izboriti sami za sebe…..Nevjerojatno moćni i nadahnuti instrumentali, vrhunski glazbenici, prateći vokali i Antonieve nevjerojatne glasovne sposobnosti…..Produkcija na svjetskoj razini kvalitete, predivni gosti na albumu čudesnih glasovnih mogućnosti…..samo su neki od snažnih poticaja da nabavite ovaj album duhovne glazbe na kojem ćete zasigurno pronaći nešto potrebno i vrijedno za sebe, da vas “drži budnima” u svakodnevnoj životnoj stvarnosti. Glavna poruka ovog albuma je ta da nikad nije vrijeme predaje – nema odustajanja! Mi smo Djeca Nebeskog Oca i život je predragocjen da bi se samo tako odbacio! Život nam je dan na povjerenje i odgovorni smo za njega, kako za svoj, tako i za tuđi. Zato je ovaj album stvoren – da nas uvijek iznova podsjeća da s pouzdanjem u Nebeskog Oca, Isusa Krista i Nebesku Majku Mariju možemo izdržati sve kušnje i nositi sve križeve!

GLAZBENICI NA ALBUMU: Ivan Mikulić (produkcija i klavijature), Nebojša Buhin (gitare), Marijo Bilić (bass gitare), Nikola Mikulić (bubnjevi), Antonio Tkalec (gitare), Martin Pokos (violine), Agneza Levanić, Anita Nježić i Antonio Tkalec (prateći vokali). Gosti na albumu: Branko Medak i Stijepo Gleđ Markos na pjesmi "Tebe tražim".

Naslovna pjesma albuma "Ovo nije vrijeme predaje":

2. Pjesma "Duha svojega na nas Ti pošalji" (video koji je objavljen na dan izlaska albuma):

Novi album možete naručiti na Antonievoj Facebook stranici: Antonio Tkalec (porukom u inbox) ili na linku OVDJE.