VIDEO: Amorose najavljuju svoj novi album ‘Dobrotom Božjom’

Samo godinu dana nakon izlaska ‘Gdje god zoveš’ Amorose najavljuju svoj novi ‘acoustic’ album.

‘Dobrota Božja’ – nova pjesma za koju je prijevod napravila Romana Bilaver još prije pet godina za ovaj band, od danas je dostupna na YouTube kanalu Nove Eve. Izvođena na mnogim susretima i slavljenjima, Iva, Martina I Mateja osjetile su potrebu i nadahnuće da snime i studijsku verziju pjesme, piše portal Laudato.

‘Uvjerile smo se nebrojeno puta u Njegovu dobrotu i što je On sve učinio za nas. Ove pjesme su ujedno i zahvala za Njegova čudesa i milosrđe kojeg svakoga dana želimo iznova svjedočiti, ne samo u našim životima, već i u bandu koji uz Njega raste iz dana u dan kako bi mogao navjestiti Radosnu vijest gdje god nas On pozove. Jako volimo slaviti uz ovu pjesmu i nadamo se da će ljude podsjetiti na to koliko je Bog dobar’, poručuju iz banda.

Audio produkciju ponovno potpisuje Ivan Škunca, dok za spot i video produkciju je zaslužan Josip Ninković. Mogli smo primjetiti kako band sve svoje akustične verzije pjesama snima u Sound Station studiju gdje već sada možemo naslutiti koje pjesme možemo očekivati na albumu. (kta/laudato.hr)

 

Označeno u