VIDEO Himan 'Zdravo Kraljice' u izvedbi bogoslova odjeknuo planinama

Ovo je tako zadivljujuće!

Službeni Facebook profil stranice Latin Mass Society iz Australije( Tradicionalna latinska misa tj. misa po izvanrednom obliku rimskog obreda ) objavila je nevjerojatan video prije otprilike mjesec dana koji je od tada postao viralan (možete ga pogledati u nastavku).

Opis video zapisa glasi: “Sjemeništarci FSSP-a na hodu kroz Modre planine. Na vidikovcu kraljice Viktorije pjevali su na latinskom himan „Salve Regina“, u čast Kraljice Pobjede na blagdan Gospe od Karmela. ", piše ChurchPop.

FSSP znači Fraternitas Sacerdotalis Sancti Petri (na engleskom: Svećeničko bratstvo sv. Petra), koja je skupina svećenika u punom zajedništvu sa Svetom Stolicom. Svetu misu slave po izvanrednom obliku rimskog obreda, tzv. "tradicionalnu latinsku misu". Njihov apostolat trenutno obuhvaća djelovanje u 17 država diljem svijeta, na četiri kontinenta.

Planinsko područje Blue Mountains koje se nalazi nedaleko od Sidneya obiluje nevjerovatno lijepim prizorima a kada se spoje ovakvi glasovi, vjera i pjesma posvećena Djevici Mariji onda je to veličanstveno.

Poslušajte i pogledajte:

Ovo je tekst na hrvatskom:

Zdravo Kraljice, majko milosrđa,

živote, slasti i ufanje naše, zdravo.

K tebi vapijemo prognani sinovi Evini.

K tebi uzdišemo tugujući i plačući

u ovoj suznoj dolini.

Svrni, dakle, odvjetnice naša,

one svoje milostive oči na nas

te nam poslije ovoga progona pokaži Isusa, blagoslovljeni plod utrobe svoje.

O blaga, o mila, o slatka Djevice Marijo.