Mali anđeo u suradnji sa tvrtkom Bući-bu stigao u BiH!

Krštenje, prvi i temeljni sakrament Crkve. Nakon rođenja, najčešće je krštenje bebin prvi veliki događaj. Najljepši i najdivniji Božji dar koji prima - ulazak u život Duha.

Sam čin krštenja jako je svečan, a tom prigodom želimo i da dijete zablista u finoj, svečanoj odjeći. Prije su djeca na krštenju nosila bijele haljine, ali kako se vremena mijenjaju, tako su bijele haljine zamijenile krštenice - bijele krsne košuljice koje se naslone na bebu prilikom čina krštenja.

Samim time, dijete možete odijenuti u drugu svečanu odjeću.

Ovom priliko želimo vam predstaviti novost, hrvatski brand Mali anđeo s dugogodišnjom tradicijom u izradi opreme za krštenje. Tradicija duga 30 godina, pomno birani materijali, odijela i haljine kojima stvaraju trendove. Konačno i na prostorima BiH možete pronaći proizvode ovog popularnog hrvatskog branda, a za to je zaslužna tvrtka Bući-bu iz Širokog brijega, koji su postali ekskluzivni zastupnici branda Mali anđeo.

Ono što nas je posebno oduševilo je kvaliteta izrade i posebna pažnja posvećena materijalima, jer je odjeća za krštenje izrađena od finoga pamuka, sve haljine imaju pamučnu podstavu i djeca u njima mogu boraviti čitav dan.

Osim programa za krštenje, Mali anđeo ima mnoštvo drugih proizvoda poput neodoljivo mekanih tetra pelena, dekica, bodija, posteljine i sl., a sve je proizvedeno u Hrvatskoj.

Tko još nije vidio čaroliju koju su nam pripremili, neka pogleda na službenim stranicama Bući-bu tvrtke. Instagram Facebook.