Koncert koji morate poslušati! Hrvati iz Argentine, Njemačke i domovine pjevaju najljepše božićne pjesme

Hrvatska Udruga Jadran iz Argentine na svom YouTube kanalu emitirala je Božićni koncert na kojem su sudjelovale grupe i solisti iz Argentine, Hrvatske i Njemačke.

Gradišćanski Hrvati uče svirati tamburicu online

“Koncert je montirani video s prezentacijama napravljenima isključivo za ovaj događaj. Zbog situacije s pandemijom, umjetničke skupine snimale su pjesme poštujući ograničenja koja su bila na snazi u svakoj zemlji tijekom izvođenja”, javlja nam naša dijaspora iz Argentine, piše dijaspora.hr

Na polusatnom online koncertu tako su nastupili: Orkestar Dalmacija, Klapa Croatia (Njemačka), Chicatos (glazbeni sastav Katoličkog centra sv. Nikole Tavelića), Klapa Kapric (Hrvatska), Gretel Čiklić (Cordoba), Jorgovan bend, Klapa BA, Legenda AR Tribute, Klapa Valovi i tamburaški orkestar mladih Hrvata iz Buenos Airesa.

“Draga moja braćo i sestre, razni su načini kako možemo osmisliti veliki dan našega spasenja. Veseli me što su naši izvođači izabrali pjesmu i tako nas razveselili”, rekao je fra Joso Peranić, voditelj Hrvatskog katoličkog centra sv. Nikole Tavelića u Buenos Airesu.

Čestitamo od srca i svaka čast! Vijest iz Paragvaja gdje se govori hrvatski jezik

“Bio je to lijep trenutak za dijeljenje s obitelji i prisjećanje naših tradicija!

Želimo da božićni blagdani ispune vaša srca nadom, mirom i veseljem”, napisali su organizatori koncerta, koji donosimo u nastavku…

Označeno u