POZIV HRVATIMA U IRSKOJ Hrvatska katolička misija Dublin najavljuje slavlje svetkovine zaštitnice misije svete Majke Terezije iz Kalkute

Hrvatska katolička misija Dublin najavljuje slavlje svetkovine zaštitnice misije svete Majke Terezije iz Kalkute.
Ove godine će se slavlje održati u nedjelju, 3. rujna 2023. u 13.15 sati. Također, bit će to i oproštajno slavlje vlč. Josipa Levakovića, voditelja HKM Dublin.

Tom prigodom, vlč. Levaković će blagosloviti pokrajnju kapelu sv. Majke Terezije iz Kalkute te svetaca i blaženika hrvatskog naroda. Nakon Misnog slavlja, vjernici će se okupiti na druženju u prostorijama Župe. Svi su pozvani da se aktivno uključe u pripremu slanih i slatkih proizvoda. Za organizaciju, možete se javiti obitelji Ivanov na broj 086 751 4344 ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prethodno slavlju, bit će održana molitva Velike devetnice od 25. kolovoza. Molitve će biti objavljene na web stranici misije, a poveznica će biti podijeljena na Facebook stranici misije.

Pozivamo sve vjernike iz misije da budu spremni pomoći u pripremi prostora i sudjelovati u ovom lijepom i duhovno korisnom događaju. Također, bilo bi dobro i lijepo kada bismo ovaj dan mogli proglasiti jednim od onih dana u godini kada će svi Hrvati, s cijelog otoka, hodočastiti u crkvu u Dublinu.

 

Označeno u