Poznato mjesto održavanja sljedećeg Mladifesta!

Sljedeći Mladifest – Susret hrvatske katoličke mladeži Amerike i Kanade održat će se u hrvatskoj župi sv. Ante u Los Angelesu, objavljeno je danas na službenim stranicama Hrvatske katoličke mladeži Sjeverne Amerike.

U jednoj od najstarijih i najbrojnijih hrvatskih iseljeničkih zajednica u SAD-u održan osmi Mladifest
Nakon što je protekli Mladifest održan u hrvatskoj župi sv. Jeronima u Chicagu, ovaj godišnji susret seli na zapadnu obalu američkog kontinenta, u staru hrvatsku iseljeničku zajednicu na obalama Pacifika.

Mladifest je započeo godine 2013. na hrvatskom franjevačkom središtu Kraljica Mira na Norvalu kod Toronta gdje je održan tri puta. Nakon toga sljedeće hrvatske župe bile su domaćini susreta: župa Srca Isusova u Milwaukeeju, župa Bezgrješnog Srca Marijina u Vancouveru, župa hrvatskih mučenika u Mississaugi, Hrvatska katolička misija sv. Nikole Tavelića u Montrealu te već spomenuta župa sv. Jeronima u Chicagu.

“Radujemo se sljedećem susretu u Los Angelesu i molimo Boga da nas po zagovoru hrvatskih svetaca i blaženika blagoslovi u našem nastojanju življenja vjera naših očeva i majki”, poručuju iz Hrvatske katoličke mladeži Sjeverne Amerike.

Označeno u