Svečanom akademijom i svetom misom koju će predvoditi kardinal Bozanić Hrvatska katolička župa München slavi 75. rođendan

Povodom 75. obljetnice Hrvatske katoličke župe Munchen održat će se svečena akademija u Herkulessaal der Residenz Munchen.
Svečanost će se održati 17. lipnja s početkom u 18 sati. Posjetiteljima se preporučuje ulazak sat vremena prije kako bi se izbjegle gužve.

Na svečanoj akademiji bit će izveden bogat glazbeni program koji će uključivati nastupe župnih zborova i folklornih skupina. Vrhunac večeri bit će nastup poznate klape Sveti Juraj i orkestra Hrvatske ratne mornarice. Zajedno će izvesti iznimno dojmljiv repertoar koji će sigurno oduševiti sve posjetitelje.

Za detaljnije informacije o događaju, možete posjetiti službenu web stranicu župe hkz-muenchen.de. Tamo ćete pronaći sve relevantne informacije o vremenu događaja, rasporedu nastupa i ostale važne detalje.

Proslava 75. obljetnice župe bit će zaključena svečanom svetom misom u nedjelju, 18. lipnja 2023., u St. Michael crkvi s početkom u 12:30 sati. Sveta misa bit će predslavljena od strane kardinala Josipa Bozanića, koji će ovom svečanom prigodom blagosloviti zajednicu i zahvaliti se svim vjernicima na njihovoj vjernosti i predanosti.

Ova značajna obljetnica Hrvatske katoličke župe Munchen pruža priliku za okupljanje i slavlje, te će biti poseban trenutak za sve vjernike i zajednicu. Svi su pozvani da se pridruže ovim svečanim događanjima i da zajedno proslave dugogodišnju tradiciju duhovnosti ove župe.