VIDEO Slavni NBA klub posvetio objavu svojim hrvatskim navijačima!

Na utakmici Indiana Pacersa i New York Knicksa koja se nedavno održala u Madison Square Gardenu održan je show u znaku Hrvata.

Tako je utakmicu obilježio lijepi uvod jer je američku himnu pjevala hrvatska klapa.

Knicksi su odlučili proslaviti "Dan hrvatske baštine", a prije početka susreta, na centar je izišla hrvatska klapa Astoria koja je otpjevala američku himnu. Na tribinama je bilo dosta hrvatskih navijača, koji su velikim pljeskom nagradili izvedbu.

Hrvatska je ove sezone pravi hit u Madison Square Gardenu, a kako to izgleda iz prve ruke pokazao je video koji je u subotu na društvenim mrežama slavni NBA klub.Zvijezda videa je Gabe Gomez, navijač Knicksa čija majka dolazi s jadranskog otoka Unije. On je bio jedan od mnogih njujorških Hrvata na hrvatskoj večeri u MSG-u. Na hrvatskoj večeri se na štandovima s hranom prodavao burek, predstavljen kao popularna ulična hrana u Hrvatskoj. Osim klape, gledatelji su u poluvremenu gledali linđo, tradicionalni ples s dubrovačkog područja.

Tjedan dana nakon Knicksa, sličnu manifestaciju organizirali su i Minnesota Timberwolvesi, za koje igra hrvatski košarkaš Dario Šarić, čime se pokazalo da su Hrvati postali pravi hit u NBA.

Označeno u