Alan Hržica u Rijeci

Prvi puta u Rijeci Alan će održati veliki koncert duhovne glazbe sa svojim bendom i gostima. Stoga je uzbuđenje na visokoj razini.

Uz njega će kao gošća nastupiti mlada pjevačica Vanessa Mioč koja zadnjih godina napreduje na duhovnom glazbenom nebu. Njihov zajednički duet pod nazivom: „Vjerujem“ premašio je milijun pregleda na youtube-u.

Vlč. Ivan Seletković iz Rijeke, ujedno i povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije, napisao je za Alanov posljednji album pjesmu: “Raspeta ljubav“, koju će prvi puta izvesti pred publikom.

Molitveni dio vodit će pater Sebastian Šujević, SJ.

Pater Sebastian je rođeni Riječanin, a Župa Zamet njegova je rodna župa pa će time ovaj događaj za njega biti od iznimnog značaja.

Suorganizatori ovog događaja su župljani “Župe Presvetog Srca Isusova“ sa Zameta, koji će zajedno sa svojim duhovnicima p. Matom Samardžićem i p. Šimom Marinovićem, izvesti pjesmu koju oni sami potpisuju. Župa Presvetog Srca Isusova na Zametu ovom prilikom slaviti će 110. godišnjicu blagoslova svoje crkve.

Sve vas pozivamo da dođete na ovaj veliki duhovni događaj! Otvorimo srca za sve milosti koje nam je Bog namijenio te večeri!

 

Označeno u