Lažna vijest uzbunila javnost, no Oliver je dobro, liječenje se nastavlja: Molimo, ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže!

Nakon što je jedan domaći portal u popodnevnim satima objavio kako je preminuo Oliver Dragojević, a vijest se brzinom munje proširila društvenim mrežama i kuloarima, na Facebook stranici omiljenog pjevača ta informacija je u večernjim satima i službeno demantirana.

'Oliver je dobro i liječenje se nastavlja. Molimo, ne vjerujte dezinformacijama koje trenutno kruže', objavljeno je na Oliverovoj službenoj Facebook stranici, prenosi slobodnadalmacija.hr.

Popularni pjevač liječi se od karcinoma pluća, a unatoč teškoj bolesti za 15. i 16. prosinca planirao je dva velika koncerta u Spaladium areni, no njegovi nastupi su prije dva dana otkazani uz obrazloženje kako zbog zdravstvenih razloga nije u stanju održati koncert.

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, četvrti, posljednji ciklus kemoterapije znatno mu je oslabio organizam, no prema zadnjim informacijama koje su i 'Slobodnoj' potvrđene iz više izvora, Oliver se ne predaje.