Mario Mandžukić vatrogascima donirao opremu vrijednu 20.000 eura

Igračina je, to svi znamo, ali još je i važnije da je ljudina! Mario Mandžukić nikome se više ne mora dokazivati, kako na terenu, tako i izvan njega.

I opet je Mandžo oduševio, o svojim humanitarnim akcijama ne želi pričati, ali zato ga hvale oni kojima je pomogao. Sad su to bili hrabri vatrogasci.

Na terenu gine, ide 200 posto, kako u reprezentaciji tako i u klubu. Glavom tamo gdje većina ne bi krenula ni kopačkom… Da, o Mariju Mandžukiću zna se sve. Ili gotovo sve. Veliki nogometaš, ali još i veći čovjek. Pomaže Mandžo stalno, no o svojim humanitarnim akcijama ne želi pričati, nema ni potrebe.

Zato su ga oni kojima je pomogao odlučili pohvaliti i zahvaliti mu javno. Ovaj put to su vatrogasci kojima je Mandžo donirao opremu vrijednu 20.000 eura!Naš proslavljeni nogometni reprezentativac Mario Mandžukić donirao je vatrogasce dva dobrovoljna vatrogasna društva iz splitsko-dalmatinske županije, DVD Supetar i DVD Podstrana.

DVD-u Podstrana i DVD-u Supetar s otoka Brača koji su ovog ljeta rame uz rame gasili katastrofalni požar kod Splita, darovao je profesionalnu vatrogasnu opremu za trideset vatrogasaca ukupne vrijednosti 20.000,00 eura.

Predstavnik DVD-a Supetar, predsjednik DVD-a Nikica Maričić tom je prigodom izjavio:

‘Od srca zahvaljujemo Mariju što je prepoznao trenutak u kojem nam je pomoć potrebna i pomogao nam svojom donacijom. Ova osobna vatrogasna oprema koje nam je poklonio omogućit će nam kvalitetniju i sigurniju borbu s vatrom i svim ostalim izazovima koji su pred nama.’

Zapovjednik DVD-a Podstrana Nikola Bakota svemu je dodao i zahvalu Dijani Šćepanović iz Poduzetničkog centra Aktiva i Best of Brač na posredovanju prilikom realizacije ove donacije, piše braconline.com.hr.

U znak zahvalnosti vatrogasci Podstrane i Supetra odlučili su da će zajedno na svojim leđima ponijeti njegovu ‘vatrenu sedamnaesticu’ uz poruku: Mario hvala, ‘s tobom na leđima’ sve je lakše.A da sve bude baš kao u filmu, na samom kraju snimanja fotografija u znak zahvale Mariju, supetarski vatrogasci zaprimili su dojavu o požaru kod Sutivana pa su zajedno sa svojim kolegama iz Podstrane odmah dobili prigodu da isprobaju dio donacije. Požar je na koncu uspješno ugašen pa je oprema tako na najbolji mogući način prošla svoje vatreno krštenje.

Tportal.hr