Mladifest ove godine i u Hrvatskoj, prijavite se!

Međunarodni susret mladih u Međugorju svake godine privlači sve više mladih. Brojke su fascinante, preko 50.000  sudionika i 500 svećenika iz cijelog svijeta dio su zajedništva kojeg Gospa sjedinjuje već 30 godina.

Molitva, pjesma, klanjanje, procesije, sv. misa, svjedočanstva, klanjanje, koncerti, ples dio su ovog jedinstvenog programa koji će se od ove godine po uzoru na međugorski Mladifest održati po prvi put na teritoriju Republike Hrvatske.

Dokle se sve raširio taj poziv te kako ga ljudi oduševljeno prihvaćaju o tome govori podatak kako se Mladifest već održava u Americi, Kanadi, Francuskoj, Mađarskoj, Poljskoj …

Prvi Mladifest u Hrvatskoj održat će se od 21. do 23. lipnja 2019., u župi Sv. Franje Ksaverskog u Viduševcu. Na festivalu će sudjelovati i sisački biskup Vlado Košić, p. Ike Mandurić, međugorski župnik fra Marinko Šakota, don Damir Stojić, vlč. Ivan Grbešić, slavljenički bend Božja pobjeda i drugi.

Program prvog Mladifesta u Hrvatskoj možete vidjeti OVDJE. Kako javljaju na svojih mrežnim stranicama, svi sudionici obavezni su prijaviti se, a to mogu učiniti OVDJE.

Označeno u