NOVO: slikovnica "Zašto svi slave Halloween?"

„BETLEM“ – je društvo koje radi za promicanje općega dobra. Izdaje knjige čiji sadržaj izgrađuje i oblikuje čovjeka. Također snimaju i dokumentarne priloge i reportaže za one koji svojim djelovanjem i zalaganjem žele učiniti našu svakodnevicu boljom.

Jedno od najnovijih projekata spomenutog društva je slikovnica "Zašto svi slave Halloween?"

Slikovnica je aktualna upravo u ovo vrijeme kada svijet i mediji gotovo agresivno promiču slavlje „NOĆI VJEŠTICA“ (američki Halloween) koje odudara od našeg katoličkog slavljenja svetkovine Svih svetih i Dušnog dana.

Upravo u cilju ispravne edukacije djece koja su na najvećem udaru ovog novog krivovjerja, autorica Alena Knežević Čizmić je u suradnji sa našim istaknutim duhovnicima paterom Markom Glogovićem i s potporom fra Josipa Blaževića osmislila ovu nadasve korisnu i edukativnu slikovnicu.

Štivo je prikladno za djecu od 6 do 12 godina, a na vrlo pristupačan način približuje ljepotu slavljenja blagdana Svih svetih i zlu narav Halloweena.

Ova originalna slikovnica može se nabaviti narudžbom u inbox društva BETLEM i na brojeve 092 186 4952 (Anita) i 099 883 2760 (Ante).