Pomozi i obraduj Laudato TV i ti!

I naš portal Medjugorje-info.com pridružuje se apelu katoličkih medija da se gledanjem, molitvom i novčanim prilozima pomogne Laudato televiziji (LTV) – jedinoj obiteljskoj televiziji s kršćanskim vrijednostima u Hrvatskoj!

Prije tri godine, upravo na Božić 2015. godine LTV je započela sa svojim emitiranjem.

Naime, Hrvatska kao zemlja velike katoličke tradicije, bogate vjerske i kulturne baštine sa Laudato TV je dobila medij u kojem će se predstaviti redovitost poslanja Crkve u susretu s potrebama suvremenog svijeta. LTV naglasak stavlja na vrijednost obitelji. Želi osnažiti duhovne, moralne, nacionalne i obiteljske vrednote roditelja, djece i mladih. Također, program je usmjeren prema svim ljudima dobre volje koji imaju pozitivan stav prema svijetu. Na kvalitetan i zabavan način kreira cjelodnevni program koji bez dobnih oznaka mogu zajedno gledati roditelji i djeca, bake i djedovi, od jutra do večeri. LTV naglašava važnost domaćeg proizvoda, riječi i kulture, stoga veliki dio njegova programa zauzimaju programi domaće produkcije.

Pokriva aktualnosti s naglaskom na pozitivne vijesti, kako iz života Crkve tako i svijeta; područja sporta, komedije, kulinarstva, zdravstva, dječjeg i animiranog programa te književnosti, duhovne glazbe i proizvodnje vlastitih dokumentarnih filmova. To je dom ‘Božanstvene komedije’, ‘Blagoslovljenog teka’, ‘Minuta za tebe’ i drugih popularnih emisija. Preko granica LTV odlazi po najbolje od trenutne televizijske i filmske produkcije te iz strane produkcije prikazuje kvalitetan igrani i dramski program, intrigantne i nagrađivane dokumentarce. Pod krilaticom ‘Dobro mijenja sve’ Laudato TV je namijenjen svim gledateljima dobre volje.

Djelovanje LTV-a je u službi istinitoga, lijepoga i dobroga, jer od tih općeljudskih vrijednosti svi ljudi imaju koristi. Polazeći od ljubavi prema Bogu, čovjeku, Crkvi i domovini, LTV želi doprinositi izgradnji zajedništva i solidarnosti u hrvatskom društvu.

Pozivamo vas stoga, dragi čitatelji da pomognete ovaj lijepi i koristan i nadasve katolički medij! Još više poticaja pogledajte u linku koji je priložen:

Priloge možete uplatiti na žiro-račun Udruge:
Udruga „Ime dobrote“, Zagreb, Laginjina 7a
IBAN HR0223400091510603018
uplata: „ZA LAUDATO TV”
ili online na:
https://klubprijatelja.laudato.tv
Registrirajte se u Klub prijatelja.

Označeno u