Portal Laudato.hr slavi sedmi rođendan

Na blagdan Male Gospe, prije sedam godina, započeo je s radom portal laudato.hr.

San o televiziji kojoj je prethodio portal sve je više dobivao obrise stvarnosti. Rad portala od početka je bio usmjeren jasnim kriterijem: u hrvatski medijski prostor unijeti što više istine, dobrote i ljepote i biti preteča prvoj hrvatskoj obiteljskoj televiziji s kršćanskim vrijednostima. Projekt televizije poduprli su i hrvatski biskupi, a LTV ima podršku i redovnika i redovnica. Tako je radom vodstva, djelatnika, suradnika i podupiratelja, te stalnom predanošću molitelja, Laudato televizija započela s emitiranjem na Božić 2015.

Laudato.hr danas sve više postaje ''portal televizije''. Jedno nadopunjava drugo, dopire gdje drugo ne može. Sve se više povezujemo s vama, dobrim ljudima diljem zemlje i svijeta, svemu što radite i ostvarujete za Dobro.

Zanimljivo je kako su prostori Laudato.hr-a i LTV-a providonosno blagoslovljeni u lipnju 2015. baš na dan objavljivanja nove Papine enciklike ''Laudato si''. Naziv enciklike, naziv portala i naziv prve hrvatske obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima podudaraju se u riječi koja ukazuje na potrebu slavljenja i hvale Gospodina. ''Laudato si'' – ''Hvaljen budi'' moto je i našega djelovanja.

Posebno zahvaljujemo Gospodinu što se Laudato TV može pratiti putem digitalnog zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije i molimo ga da taj signal jednog dana dopre do svakog hrvatskog doma.

Zahvaljujući Gospodinu za sve milosti kojima nas je tijekom ovih sedam godina obdario, pozivamo sve vjerne čitatelje našeg portala i gledatelje televizije: podržavajte nas i dalje molitveno i financijski, shodno mogućnostima, kako bi naša televizija opstala i rasla.

Postanite i naš prijatelj u Klubu putem stranice http://klubprijatelja.laudato.tv/. ZaJedno možemo više! Neka vas sve, kao i nas, zakrili zagovor Blažene Djevice Marije čiji rođendan danas slavimo! laudato.hr